PAMETNI DUĆAN STIGAO U ZAGREB: U City Centru East otvoren SMART by Technomarket

PRESS

Inovativan maloprodajni koncept Smart by Technomarket predstavlja prvi pametni dućan u Hrvatskoj.

Ovaj spoj klasične i on-line trgovine, mjesto najsuvremenijeg oblika maloprodaje današnjice, stigao je napokon u zagrebački City Centar East. Smart by Technomarket nudi kupcima brzinu i širinu ponude web shopa, sve prednosti klasične trgovine kao što su preporuke prodajnog savjetnika ili plaćanje na blagajni, ali i brojne popratne usluge koje uključuju instalaciju i montažu uređaja (npr. pametnog televizora), konfiguraciju računala te, naravno, brzu dostavu.

pd1

Zahvaljujući velikom touch screen ekranu koji čini središnji dio trgovine u pametnim Smart by Technomarket prodavaonicama kupac može pronaći upravo ono što traži nakon čega kupnju
nastavlja u web shopu ili na licu mjesta.

Odabrani artikl dostavlja se na željenu adresu, a manji uređaji mogu se odmah preuzeti. Ukoliko vam je draže kupovati u udobnosti vašeg doma, dolaskom u Smart by Technomarket možete samo pokupiti vašu narudžbu.

pd2

Technomarket se konceptom Smart by Technomarket još više približio svojim kupcima (kao i onima koji će to tek postati) te još jače učvrsti poziciju regionalnog lidera kada je riječ o ponudi potrošačke elektronike, malih kućanskih uređaja i bijele tehnike.

Osim pametnog dućana u City Centru East, Smart by Technomarket otvorio je svoja vrata kupcima i u Karlovcu (Super Konzum) te u Rijeci (K centar Fiume).


Komentari