OSNOVICA PREPOZNATLJIVOG STILA: Prva kolekcija torbi s potpisom hrvatskog brenda MARA D (FOTO)

Sve što jednoj poslovnoj ženi treba.

Da je prava torba jedna od osnovica prepoznatljivog stila dobro zna etablirana dizajnerica obuće Marijeta Duvnjak, a žene koje vole MARA D efektnu obuću sada će oduševiti i kolekcija torbi s potpisom istog brenda.

web-9-678x1024

MARA D torbe su zahvaljujući svojim ‘color block’ kombinacijama jakih, ‘fresh’ boja itekako upečatljive.

Prva kolekcija MARA D torbi predstavlja tri osnovna modela – Sophia, Sarah i Carmen u devet varijacija.

marad_web_o-679x1024

Izrađene ručno od najfinije kože, ove torbe svojim se dizajnom i kvalitetom nameću kao ‘must have’ komadi za proljeće 2017.

Namijenjene ženama koje se ne boje nositi boje i za koje je moda svijet u kojemu nema granica i pravila, MARA D torbe unose dozu toliko potrebne individualnosti i živosti u svaku odjevnu kombinaciju.

web--678x1024

Savršeno kompaktne i izrazito funkcionalne, MARA D torbe osiguravaju dovoljno prostora za sve što ženama treba od ranih jutarnjih sati do večeri.

No, prvu kolekciju MARA D torbi upotpunjuju i tri modela poslovnih torbi koje je dizajnerica kreirala iz ‘sebičnih’ razloga.

web-4-678x1024

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Kako sam uvijek u potrazi za poslovnom torbom koja bi se savršeno uklopila u moj modni izričaj, a nailazim isključivo na klasične modele, odlučila sam se poigrati bojama i elementima, te tako stvoriti nešto drugačije, atraktivne i posebne poslovne torbe u koje će stati sve što jednoj poslovnoj ženi treba – od laptopa do make-up sitnica”, objašnjava Marijeta Duvnjak, dizajnerica i vlasnica brenda Mara D.[/box]

Paletu boja dizajnerica će uskoro obogatiti novim nijansama.


Komentari