NOVOST NA POLICAMA BOROVA: Predstavljene gumene Startasice (FOTO)

Povijest legendarnih Startasica već znaju svi.

Nastale su 1976., a izvorno su dizajnirane za igranje stolnog tenisa. Platnene, kožne, a sada i gumene, niske i visoke tenisice s gumenim potplatima izrađene su od prirodnih materijala, pamučnog platna, kože ili prirodne gume.

Kroz godine su dobivale razne modne inačice; niske, visoke, raznih uzoraka ili dodataka kao mašne ili šljokice, postale su nezaobilazni komad obuće koji savršeno nadopunjuje razne modne kombinacije.

Dizajn, maštovitost, ali i kvalitetu u posljednjih godinu dana pohvalili su mnogi stavivši ih na svoje stranice kao što su to Vogue, InStyle, ali i New York Times.

startas3

Gumene startasice

Za sve ljubiteljice, ali i ljubitelje Startasa, koji su do sada svoj omiljene Startasice mogli nositi samo za sunčanih dana, predstavljamo gumene Startasice.

Gornjište i potplat od gume, unutrašnjost od toplog filca i meka uložna tabanica, osiguravaju vam suhe i tople noge, bez kompromisa, uz prepoznatljiv Startas dizajn.

Još jednom, naše Startasice vas vode natrag u vrijeme kada su se cipele, kao i većina stvari nekada, proizvodile od strane ljudi koji su majstori svog zanata. I danas, u istoj tvornici u Vukovaru, čarolija ručne izrade Startasica se nastavlja. Još uvijek treba jedan sat – od početka do kraja, za stvaranje svakog para tenisica, koristeći se samo tradicionalnim tehnikama ručne izrade. Dakle, kad ste dobili svoj novi par tenisica, primite ih u ruke i pogledajte izbliza. Primijetit ćete da svaki par pokazuje suptilne nijanse da je to proizvod koji je majstorski uradak ručne izrade.

Startas. Ručni rad od prirodnih materijala s ljubavlju iz Vukovara.

startas2

Unisex boje za nju i njega, crvene, crne, plave i maslinasto zelene. I jedne roze samo za nju.

Veličine od 36 do 42 za nju, i od 41 do 47 za njega. Modeli za nju i njega po cijeni od 349kn dostupni su u sljedećim prodavaonica Borovo:

  • Trg E. Kvaternika 3
  • Dubrava 33
  • Pothodnik
  • Tratinska 73
  • Ilica 142
  • Preradovićeva 16
  • Velika Gorica – Zagrebačka ulica 4

startas4


Komentari