NOVI HRVATSKI SUVENIR VOLI I LEGENDARNI ĆIRO: ‘Umagosice’ su startasice u novom ruhu

Umagosice borovo
Facebook

Umagosice, nove ljepotice na hrvatskom tržištu kombinacija je Startasica i Istraturista. Naime ,Borovo je zajedno s hrvatskim hotelijerskim kompanijama stvorila novi kvalitetan hrvatski suvenir. Glavno obilježje Umagosica jesu Satarts tenisice brandirane vizualnim identitetom grada Umaga, čije boje logotipa boje prate i simboliziraju more, sport i prirodu.

Tako se u probnoj kolekciji nalazi šest modela Umagosica  to jest sveukupno 500 pari. Pokretači ideje naglašavaju kako su Umagosice hrvatski proizvod od prirodnih materijala koje su tijekom procesa proizvodnje prošle kroz dvadeset ruku djelatnica Borova jer se isključivo radi o ručnom radu. Također vjeruju kako će kolekcija izazvati veliko zanimanje turista.

Facebook
Facebook

Proizvedene u dječjim, ženskim i muškim brojevima, moći će se kupiti na punktevima u Istraturista u Umagu po cijeni od 200 do 300 kuna, zavisno od modela.

Iak Borovo ima  tradiciju već od 85 godina spremni su mijenjati se i prilagođavati potrebama publike, te ujedno prezentirati hrvatske ideje i  zadržati svoje mjesto na tržištu.

Vlasnik Umagosica na svojim nogama prezentirati će Hrvatsku u drugačije svijetlu od onog na koje su turisti navikli.


Komentari