Novi dostavni servis u Zagrebu radi ispod radara: Već im prijete tužbama

Foto: Facebook

“Neka ti cijeli Zagreb bude na dohvat ruke! U grad je stigao Glovo”, ovim riječima predstavio se dostavni servis Glovo 2. travnja na svojoj novoj Facebook stranici namijenjenoj zagrebačkim korisnicima i izazvao laganu zbrku u gradu.

Naime, unatoč tome ovoj objavi i činjenici da njihova aplikacija već neko vrijeme funkcionira na području Zagreba, iz Glova su poručili kako oni službeno još nisu započeli s radom, doznaje Netokracija.

Naručiti se može hrana, namirnice ili sve drugo što ne prelazi 9 kilograma. Izbor restorana i namirnica koje se mogu kupiti i dostaviti putem aplikacije dosta je bogat, a mnogi od onih koji se nalaze na listi, to niti ne znaju.

Takav slučaj je s Mislavom Petrovićem i njegovom pizzerijom Duksa, za koju je saznao da je na popisu ponuđenih restorana u Glovo aplikaciji od njihove konkurencije Wolt, koji su također ponudili suradnju Duksi.

“Ne možemo kvalitetno odraditi dostavu, a da ne zakinemo goste u lokalu, koji su nam prioritet. Pizza nije jednako dobar proizvod kao kad ga poslužimo u restoranu i nakon što je provela određeno vrijeme u dostavi. Mi jednostavno ne želimo stajati iza takvog proizvoda, stoga dostavu ni ne nudimo. Jedino što nudimo je mogućnost da korisnici osobno preuzmu pizzu u lokalu”, rekao je Petrović za Netokraciju.

Glovo iskorištava upravo tu mogućnost da korisnici sami preuzmu proizvod pa se njihovi dostavljači ponašaju se poput “običnih” korisnika. Zbog svega će Petrović povući i pravne postupke protiv navedenog servisa.

 


Komentari