NOVA ZAGREBAČKA MODNA DESTINACIJA: Brojna poznata lica oduševljena U.S Polo Assn. trgovinom (FOTO)

PROMO

Uz mnogobrojne poznate ličnosti U.S. POLO ASSN. otvorio prvu trgovinu u Hrvatskoj.

U petak je službeno otvorena prva hrvatska trgovina modnog brenda U.S. Polo Assn., u prizemlju Arena Centra u Zagrebu. Otvorenju nove trgovine i predstavljanju kolekcije proljeće/ljeto 2016. prisustvovala su i poznata lica glumačke, operne, društvene i modne scene; Doris Pinčić Rogoznica, Zoran Pribičević, Ana Gruica, Igor Barberić, Amar Bukvić, Iva Balaban, Iris Androšević Pinjuh, Marija Bišćan, Dina Bosnar, Sandra Bagarić, Cynthia Hansell-Bakić, Ronald Braus, Sementa Rajhard, Stefany Hohnjec i Nives Čanović.
U.S. Polo Assn. modna marka nastala je kao uniforma polo sporta. Utjelovljuje autentičnost sporta i odražava svoju bogatu povijest od preko 125 godina, ostajući vjerna svojim korijenima u klasičnom američkom stilu. Casual i udobna, sa svojim jedinstvenim šarmom uspješno kombinira klasiku polo sporta s modernim.

Kolekcija proljeće/ljeto 2016. odiše energijom proljeća i toplinom ljeta. Kolekciju karakterizira paleta blagih tonova cvijeća i svježine proljeća te harmonije mora pomiješana sa standardnom postavom boja karakterističnih za polo sport.

Modna marka donosi originalni američki stil za muškarce, žene i djecu u preko 130 zemalja diljem svijeta, a od ovog je vikenda dostupna i u Hrvatskoj u prizemlju Arena Centra u Zagrebu.

 


Komentari