NOSITE MALU CRNU HALJINU S LEGENDARNIM NATPISOM: Genijalna suradnja Domaćice i Play and Cover nudea

Matija Turkalj

Mala crna haljina definitivno zaslužuje titulu bezvremenske modne ikone.

Skoro pa nema žene koja ju ne ‘skriva’ u svom ormaru, a nepisano pravilo kaže da ni jedna ženska garderoba nije potpuna bez nje.

Ove zime Domaćica i Play and Cover nude jednostavnu 100% pamučnu haljinu dugih rukava koju možete nositi u svakoj prilici, a krasi ju citat također bezvremenske Julie Child “People who love to eat are always the best people”. Haljina dolazi u limitiranoj ediciji od 100 komada, te je dostupna u veličini S, M, L i XL, a cijeli projekt je označen kao ‘Made in Croatia’.

 

14-web

Mala crna haljina može se nositi u mnogo prilika, a sve ovisi o modnim dodacima s kojima ćete kreirati izgled za određenu situaciju. Upravo o njima ovisi hoće li vaš look biti elegantniji ili možda više casual, sami birate hoćete li haljinu prošetati na koncert ili ćete ju obući za večernje druženje s prijateljima. Što god da odaberete, uz nju ovog prosinca stvorite uspomene za pamćenje.

3-web

8-web

Uz svaku haljinu dolazi i poklon, Coolinarika je svakom kupcu osigurala Coolericu (kuharicu) tvrdog uveza s 32 slatka recepta s potpisom Sanje Mijac, Domaćice, a Dolcela će vas obradovati slatkim dodirom fantazije u obliku kutije Čokoladnih muffina.

Haljinu možete kupiti na http://www.playandcover.com/ po cijeni od 189,00 kn s uključenom poštarinom.


Komentari