NE ZNATE ŠTO POKLONITI ZA VALENTINOVO?

Davor Puklavec/PIXSELL

Onima koji još uvijek nisu sigurno što pokloniti za Valentinovo i je li njihov poklon zaista najbolji mogući, Dan zaljubljenih lako se pretvori u noćnu moru. 

Iako sigurno znate što uveseljava vaše najmilije i kakav poklon očekuju dobiti za Valentinovo, odluka o tome što možete darovati svojoj najmilijoj osobi isto tako može biti malo “tricky.” Hoće li to biti parfem, ako da, koji, možda neki sat, narukvica, šal, maska za mobitel, jednostavno pismo, cvijet?

Kako bi vam olakšali vječnu dvojbu oko toga što pokloniti odabraniku ili odabranici srca, evo popisa nekih od najvećih popusta u gradu na darove za Valentinovo. Isto tako, 50% popusta očekuje vas u trgovini Guess Accesories, u centrima City Center One.

Klasične parfeme možete nabaviti na popustu u prodavaonicama DM-a, Müllera, Bipe i Kozma. U prodavaonicama DM-a tako sve učlanjene u Svijet pogodnosti očekuje popust od 40% na odabrane parfeme. U Müller prodavaonicama očekuje vas popust od 25% na neke parfeme, ali i ostali kozmetički odabrani asortiman. U prodavaonicama Bipe očekuje vas popust od čak 40% na sve odabrane parfeme, a akcije traje od 11. do 13. veljače! U Kozmu možete naići na popuste između 25 i 45 posto na odabrane poklone.

Dakle, panike nema. Uvijek možete pokloniti neki parfem, a ako vam se ništa od ovoga ne čini originalna ideja, printanje zajedničkih fotografija, ljubavno pismo ili jednostavan cvijet dovoljan su znak pažnje!

>>>NA VALENTINOVO LJUBITE: Ne propustite ovaj masovni događaj na glavnom zagrebačkom trgu!


Komentari