Ne rade svi jednako: Donosimo radno vrijeme svih trgovina i trgovačkih centara

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Pred nama je još jedan produljeni vikend. U ponedjeljak 6. siječnja blagdan je Sveta tri kralja koji je ujedno i državni praznik i kojim se zaključuje središnji skup božićnih blagdana. Ako vam taj dan kojim slučajem zatreba nešto iz trgovine ili ne možete izdržati bez odlaska u trgovački centar onda u našem tekstu saznajte njihovo radno vrijeme.

Lidl tijekom blagdana Sveta tri kralja nema jedinstveno radno vrijeme. Radno vrijeme nije različito samo po gradovima nego i po lokacijama samih trgovina unutar gradova i naselja. Ako želite znati kada radi Lidl koji je u vašoj blizini pogledajte ovdje.

Konzum će raditi skraćeno na taj blagdan, a neke će trgovine biti zatvorene. Pogledajte kako će raditi trgovina u vašoj blizini ovdje.

Spar i Interspar trgovine će na blagdan Sveta tri kralja raditi skraćeno, dok će neke trgovine biti zatvorene. Ovdje pogledajte kako radi vaša trgovina u blizini.

Plodine će za Sveta tri kralja raditi kao u nedjelju. S obzirom da im trgovine u nedjelju nemaju jedinstveno radno vrijeme provjerite ovdje kako radi vaša trgovina u blizini.


Tommy trgovine će raditi najčešće ili do 13 sati ili do 20 sati. Pogledajte ovdje kako radi vaša trgovina.

Arena Centar Zagreb Na Sveta tri kralja radi po redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata.

Avenue Mall Zagreb Na Sveta tri kralja radi od 10 do 21 sat.

City Center one West Jankomir, City Center one East Žitnjak radi od 9 do 21 sat.

Supernova Zagreb Buzin centar radi od 9 do 21 sat.

Supernova Zagreb Garden Mall centar radi od 9 do 21 sat.

Većina trgovačkih centara u Hrvatskoj radi uobičajeno za taj blagdan. Manji broj je zatvoren, poput Mall Osijek. Kako radi trgovački centar u vašem gradu provjerite ovdje.

Komentari

loading...
-->