MODNA POSLASTICA U SRCU ZAGREBA: I vi možete imati komad iz Kezno X H&M kolekcije (FOTO)

John Pavlish

Modna poslastica na Cvjetnom trgu.

Nakon spektakularne revije u New Yorku na kojoj je globalno predstavljena Kezno X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu u srijedu navečer bila je destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

John Pavlish
John Pavlish

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi, odličnoj glazbi za koju je bio zadužen poznati DJ Vazmenko. Ekskluzivan shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su bili Katarina Baban, Iva Leko, Marija Borić, Tihana Harapin Zalepugin, Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš, Edvin Liverić, Borut Mihalić,Mirjana Mikulec, Ivana Mišerić, Iva Balaban, Sonja Kovač, Olja Vori i brojni drugi.


Priliku da prvu odjenu Kenzo x H&M kolekciju za tu večer pripala je glazbenici Sari Renar, glumici Petri Kurteli, reperici Superbabe Killah i tatoo majstoru Nikoli Zorotoviću.

Moda dostupna svima

“Volim H&M, volim Kenzo, ova kolaboracija idealan je modni spoj i apsolutno sam zaljubljena u svaki komad ”, izjavila je Petra Kurtela.

“Učiniti modu dostupnu i pristupačnu svima prava je modna poslastica, volim što ova kolekcija slavi individualizam i odvažnost”,izjavila je Sara Renar
“Od svih modnih kolaboracija u ovoj sam se nekako najviše pronašla, duge kožne rukavice moj su omiljeni komad”, izjavila je Superbabe Killah.


“Iznimno mi je drago da sudjelujem u ovoj priči koja slavi modu Na posve jedan nov i uzbudljiv način”, izjavio je Nikola Zorotović
[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Kolekcija Kenzo x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i online diljem svijeta od 3. studenog 2016, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni.[/box]


Komentari