MAX&CO NA NOVOJ ADRESI: Nevena Rendeli u bijeloj suknjici pokazla duge noge (FOTO)

Sarah Dombre

Brojni poznati pohrlili u Max&Co na novu modnu destinaciju u gradu.

U četvrtak je u centru Zagreba, u Teslinoj ulici otvoren novi MAX&Co. dućan.Jedan od najpoznatijih talijanskih brandova koji obožavaju fashionistice diljem svijeta u Zagrebu je otvoren prije 16 godina, a s jučerašnjim otvorenjem službeno je preseljen na novu ekskluzivnu lokaciju u samom srcu grada.

Poznato je kako je svugdje u svijetu aktualni trend da se oživljava centar grada i kako se upravo Max&Co dućani diljem svijeta nalaze u najpoznatijim i najživljim shopping ulicama. Sukladnom tom globalnom trendu, zagrebački se MAX&Co. preselio u novi, ekskluzivniji i moderniji prostor u Teslinoj.

MAX &  Co. 1

Slavne Hrvatice na predstavljanju

Osim novog prostora predstavljena je i nova ljetna kolekcija. Odjevene u najnovije MAX&Co. trendove sinoć su bile Nevena Rendeli, Kristina Krepela, Anita Dujić i vaterpolistica Petra Bukić koje su pred okupljenima predstavile aktualne modne trendove za ovu sezonu.

_F8B6835

Tako u petom modulu proljetno-ljetne kolekcije koja se od jučer nalazi na policama dućana prevladavaju prave ljetne, vedre boje, geometrijski uzorci, prugice, cvijeće te nježne i pastelne boje. Kao i uvijek kod ovog poznatog branda u kolekciji prevladavaju najfiniji prirodni ljetni materijali poput pamuka i svile.

_F8B6777

U ovom novom, modernom sjedištu svjetski poznatog brenda, u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, uz šampanjac i kolačiće, u predstavljanju nove kolekcije proljeće/ljeto

uživale su brojne poznate osobe poput Lejle Filipović, Ivane Šundov, Suzy Josipović Redžepagić, Martine Podgorski, Ljiljane Vinković i Sanje Pilić.

_F8B6618

Inače, globalno zaštitno lice MAX&Co. branda poznata je modna ikona Olivija Palermo koja fanovima MAX&Co. društvenih mreža dijeli svoje savjete o savršenom stylingu, a koje možete pratiti i vi. S obzirom na kvalitetu i jačinu ove poznate modne marke i tradiciju među Hrvaticama, sigurni smo kako će Teslina 6 postati glavna modna destinacija najpoznatijih domaćih fashionistica.

Galeriju pogledajte ovdje:

 


Komentari