MASSIMO, TONČI, NATALI DIZDAR I MARKO TOLJA: Čekaju vas u CITY CENTRU uz brojna iznenađenja i POPUSTE

Facebook

City Center one slavi rođendan i priprema odličnu zabavu!

Od 16. do 18. listopada: kupujte uz genijalne popuste, pjevajte i plešite sa zvijezdama, osvajajte neodoljive nagrade i poklone, postanite cityzvijezda, zasladite se tortom i nazdravite čašom pjenušca i tako napravite dobro djelo. Povedite i vaše najmlađe jer ih čeka zabavan i raznovrstan program koji će ih oduševiti.

Petak, subota i nedjelja idealni su za shopping za cijelu obitelj jer su trgovine City Centera one pripremile najbolje popuste, posebne ponude i poklone uz kupnju. Koji vas sve popusti očekuju pogledajte ovdje.

Prvi dan rođendana, 16. listopada, brojne posjetitelje City će razveseliti poklon bonovima u ukupnom iznosu od nevjerojatnih 100.000 kuna! Idealno za još bolji shopping!

Drugi dan, u subotu, na redu su koncerti glazbenih zvijezda: u City Centeru one West pjevaju Massimo i posebni gosti Tonči Huljić i Madre Badessa, a u City Centeru one East Natali Dizdar i Marko Tolja. Oba koncerta počinju u 18 sati. 

Nedjelja je rezervirana za kino! Filmofile darujemo kinoulaznicom za film po izboru u Cineplexx kinu.

Obilježite proslavu i dobrim djelom u humanitarnoj akciji ‘Daj 5 za vedriji svijet’: za samo 5 kuna osvježite se čašom pjenušca i uživajte u komadu ukusne City torte; sva tako prikupljena sredstva, u suradnji s Udrugom Hrvatska Pomaže, bit će usmjerena štićenicima Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu i Udruge za pomoć djeci sa senzornim poremećajima – Senzori. Pridružite se brojnim osobama iz javnog života koje će sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i zajedno učinimo svijet vedrijim mjestom.

 

Komentari