LISTA ‘NEPOŽELJNIH’ POKLONA: Naći ćete ih pod borom, a nikako to ne želite (FOTO)

thegreatescapegame.co.uk

Prije Božića se juri i žuri,  radnice u trgovinama užurbano pakiraju poklone.

Pokloni su mali znak pažnje koje često dajemo voljnim osobama u vrijeme blagdana, no nerijetko se dogodi da u nedostatku vremena ili mašte oni ne razvuku baš svima osmijeh na lice. Svima se dogodilo da su ili dobili ili dali krivi poklon. Najgore što možete napraviti je ljutiti se, uz malo humora sve se lako sredi. :)

Donosimo vam listu najmanje kreativnih božićnih poklona.

Gifts_xmas

“Dezić” i gel za tuširanje

comp-lynx-xmas

Jupiiiii! Napokon je došlo vrijeme odmotavanja poklona, jurite prema onom na kojem je pažljivo upisano vaše ime, a tamo “dezić” i gel za tuširanje i to oni koje ne koristite. Znamo da vas to pretjerano ne veseli, ali ruku na srce nije uopće bit u tome sviđa li vam se ili ne bitno je da je osoba odvojila vrijeme i novac i kupila ga. :)

Drugi na listi su ostali higijenski i kućni “dodaci”

yellowsubmarinetea_2741683k

Tu spadaju sredstva za čišćenje , kadice za stopala, turpije, električne četkice za zube, tave, modlice za kolače, ona plastika u koju stavljaš listiće čaja (kao na fotki), hvataljke za salatu, svijeće, sredstva za ovo ili ono. Ove stvari jednostavno “nemaju dušu”.

Došao je red na donje rublje i čarape

Christmas-undies-accessories
www.stylecompare.co.uk

Realno gledano tko nije ovo dobio? Neizostavan poklon, koji se krije iza svakog ukrasnog papira, dob primatelja poklona je nebitna. Čarape i gaće često budu “običnjače”, što znači bez dekoracija, ali ovo je jako praktičan poklon! Bitno je napomenuti da su čarape ipak najbolje jer se ni vi ni osoba koja prima poklon nećete crveniti ako “fulate” broj.

Četvrti na listi našli su se komadi odjeće koje možete nositi samo par dana

Turkey-for-Christmas-Tacky-Ugly-Christmas-Sweater-2

Tu spadaju ovakve i slične veste koje obučete na Božić, slikate se i skinete ih jer vas bockaju i ostavite za IDUĆU GODINU.

I naravno “humoristični” pokloni koji prelaze granicu dobrog ukusa

teapot

blog+pooping+tape+holder

Pokloni znaju biti poprilično osjetljiva tema za mnoge. Nadamo se kako ćete vi dobiti one koji su vam se stvarno sviđaju. Ako to i ne bude tako, veselite se i našalite. Ne budite Grinch! :)

>>> NE TRAŽITE VIŠE: Ovo su najidealniji pokloni za šefa ili kolege

 


Komentari