Kupujete poklone? Evo koji dućani nude sniženja i prije Božića

publicdomainpictures

Blagdanska kupovina je udar i na živce i na novčanika te zato treba obratiti pažnju na detalje, a jedan od tih detalja je da pomno proučite koji dućani već sada imaju sniženja.

Odlučili ste u zadnji čas obaviti kupnju? Naravno da će jedan od izbora za vas biti odlazak u šoping centar gdje je ponuda dućana šarolika. Mi smo baš zato odlučili istražiti Arena centar te otkriti koji sve dućani nude sniženja.

Zato popis u ruke i ciljano obiđite trgovini u kojima možda nećete baš previše opustšit svoj novčanik i kartice.

U H&M-popusti kao da nisu ni prestali. Crvene oznake sa sniženjima na svakom su koraku te je definitivno jedan od dućana koji bi trebali posjetiti ako kupujete poklone. Posebni dani u Yamamay-u osigurali su popuste do 30% na dio asortimana, a prati ih i Lisca sa 20% popusta.

Ako kupujete poklon za nekog sportaša ili sportašicu u Tomas sportu vas očekuju zimski popusti do 50%.

I poznata trgovina za one željne neobičnih komada, Desigual ima sniženja do 50%, a u pola cijene sniženi su i artikli u Terranovi.

Replay Winter Wonderland nudi 30-40% OFF, a nećete pogriješiti ni ako odete u Top shop koji nude divne Dormeo prozivode po sniženim cijenam.

Optika Anda na određene modele sunčanih i dioptrijskih okvira nudi 20% niže cijene, a poznata marka odjeće Tommy Hilfiger 40%.

Sniženja su ove godine očito uranila te će baš zato mnogima olakšati i ovako težak udar na novčanik.


Komentari