KOLEKCIJA S KARAKTEROM I STAVOM: Odjevni komadi snažnog rukopisa za suvremene muškarce

FOTO: Srećko Rundić
Nova kolekcija branda Bleu Homme.

Što je zajedničko domaćim i stranim dečkima uvjerili su se nedugo na modnom snimanju kada su se okupili mladi, uspješni i neodoljivo šarmantni modeli Lovro Bartolić, Aleksandar Trbojević ,Arian Alagić , Dennis i Benny Muehlhauser u glavnoj ulozi branda Bleu Homme koji u svojoj modnoj priči predstavlja kolekciju sa karakterom i stavom.
Odjevni komadi snažnog rukopisa koji proizlaze iz Bleu Homme kreativne radionice odgovaraju potrebama i željama suvremenog muškarca koji zna što želi te svoj uspjeh gradi sa stilom.
bleu-homme-5
Spoj kvalitete i funkcionalnosti s posebnom pažnjom posvećenom detaljima karakterizira svaki Bleu Homme predmet od košulja, hlača, pulovera, balonera do kožnih torbi i accessoriesa – kravata, manžeta i kožnog remenja .
Uz malo mašte i s umjerenom dozom inspiracije tanka je crta između elegantne poslovne i ležerne kombinacije, a pročišćene forme, ravne linije, bazične boje , prirodni materijali idealni su za transformacije modernog muškarca koji nakon dnevnih poslovnih uspjeha slobodno uživa u najboljem izdanju sa najboljim društvom.
FOTO: Srećko Rundić
FOTO: Srećko Rundić
Modnu kampanju potpisuju poznati fotograf Srećko Rundić i priznati make up artist Alen Ljubić.

Komentari