KAD KRENU POPUSTI: Saznajte što je najpametnije kupovati na sniženju (FOTO)

shopping
www.flickr.com

Svako malo nude nam se razni popusti – na hranu, na odjeću i/ili na kućne potrepštine. Mi vas savjetujemo što je najbolje kupovati na popustima, a što bi se ipak trebalo izbjegavati.

Ne postoji osoba koja ne voli kupovati na primamljivim popustima. Međutim, nije svaka snižena roba kvalitetna, pogotovo kad je riječ o hrani. Hranu često znaju ‘podvaljivati’ kao sniženu kad je na isteku roka trajanja. Iako je na određenim namirnicama navedeno da im rok ističe za nekoliko dana, to nije uvijek tako.

Većina žena na akcijama kupuje tenisice, cipele ili čizme. Naravno da svi na nogama volimo nositi kvalitetnu obuću pa je ona s razlogom često i najskuplja. Kvalitetna obuća važna je za cjelokupno zdravlje, neudobne cipele štete kralježnici, uzrokuju bolove u leđima i smetaju mišićima. Veliki popusti na kvalitetnu obuću danas se redovito nude u trgovinama poput Adidasa, Nikea, Shoostera, Conversea ili većim šoping centrima.

Pripazite kod kozmetike

Sve su žene lude za kozmetikom bez koje jednostavno ne mogu. Za puder, korektor ili šminku izrazito je važno da budu kvalitetni. Ako se neki beauty proizvod nalazi na policama s popustima, postoji velika mogućnost da je na tim istim policama već duže vrijeme. Čak i kad je otisnut rok trajanja još u redu, trebali biste dodatno provjeriti o kakvoj je kvaliteti riječ. No, sigurno se pitate kako otkriti je li kozmetika svježa ili nekvalitetna? To je najlakše osjetiti po mirisu kozmetike. Pri samom kraju roka trajanja, osim što će neugodno mirisati, mogu izazvati alergijsku reakciju.

Pexels
Pexels

Bolji odabir za kupnju kozmetike jesu parfemi koji su u drogerijama često sniženi i do 70 %. S obzirom na to da su cijene parfema dosta visoke, svaka žena jedva čeka da se njezinom omiljenom parfemu barem malo snizi cijena.

Odjeća uvijek prolazi

Majice i hlače jedni su od odjevnih predmeta koji su najčešće na sniženju. Zahvaljujući njihovim ionako niskim cijenama, dodatna sniženja samo još više privlače kupce. Naročito žene kojima je šoping jedan od najomiljenijih aktivnosti. Odjevni predmeti najčešće su sniženi u većim trgovinama koje nude velik broj kvalitetnih marki. Sličan slučaj je i sa svečanim haljinama (uglavnom za svadbu, proslavu rođendana, maturalni ples i slično).

Odjeća je ionako potrošna roba te se ne isplati davati velike količine novca na kupnju odjevnih predmeta, stoga je isplativije kupiti na popustu.

>>>ŽUTA SRIJEDA: Odlični popusti u vašem omiljenom shoppingu centru

>>>PRONAĐITE NEŠTO ZA SEBE: Ljetni popusti u West Gateu vas čekaju

 


Komentari