IZDVOJILI SMO ZA VAS: Tri ‘cool’ odjevna komada koja vas mogu grijati ove jeseni (FOTO)

Prohladni dani nose sa sobom i neke nove odjevne kombinacije.

Jesen i zimu ne možemo zamisliti bez tople veste koja će nas grijati, ali i zadovoljiti modne imperative koji se mijenjaju u skladu s trendovima i godišnjim dobom. Izdvojili smo za vas tri cool veste iz naših high street dućana, a ovo su komadi koji su nas oduševili.

Zara, 349,99 kn

zara-vesta

Predimenzionirane komade uvijek volimo. Osim što su udobni, opušteni i jednostavni, odskaču od jednoličnosti i potpuno su drugačiji. Karirani grunge uzorak u modi je već nekoliko sezona, stoga ovaj komad objedinjava- moderno, udobno i toplo.

H&M, 152 kn

hm-vesta

Ova vesta iz H&M oduševila nas je na prvu. Simpatični uzorci uvijek su u modi. Uveseljavaju nas, griju te se u njima osjećamo opušteno. U tmurnim jesenskim danima pogled na dva dobro raspoložena pingvina, zasigurno će vas nasmijati.

New Yorker, 229 kn

Ukoliko volite retro stil, ova vesta je kao stvorena za vas. Podsjeća na osamdesete te je zahvalna u kombiniranju s drugim odjevnim komadima. Uz malo mašte, ona može podnijeti svaki stil, a sam pogled na nju prožima toplinom.

vvv

Dućani hight street brendova svopje su police obogatili s raznoraznim komadima koji čine izbor za svakoga. Požurite i nadopunite svoj ormar, prije stupnjeva s predznakom minus. Prvu vruću čokoladu ove sezone, popijte u ugodnom zagrljaju toplih odjevnih komada.


Komentari