(FOTO) Robert i Mario iz Dubrave stvaraju originalne majice u znaku Zagreba

Ovaj dvojac spaja prava mala kreativna radionica.

Robert i Mario za sebe kažu da su obični kvartovski dečki, točnije dečki iz zagrebačke Dubrave. Robert je fotograf, dok Mario radi u dućanu, a ovaj dvojac spaja prava mala kreativna radionica u kojoj se osmišljavaju i stvaraju majice kao stvorene za svakog zaljubljenika Zagreb.

“Nemaš di za kupiti dobru majicu. Nešto što bi i htio kupiti, realno možeš skinuti s neta u vektorima, posložiti i sam si napraviti.” objašnjava nam Robert što ih je potaknulo na izradu vlastitih majica.

unnamed (2)

Kako dvojac navodi, danas je sve komercijala, sve je isto, a oni su željeli jednu urbanu, jedinstvenu priču.

“Potaknula nas je komercijala. Mi smo otišli u jednu urbanu priču. Radimo svaki svoj posao, a ovo nam je gušt” dodaje Mario te ističe kako je ljubav odigrala veliku ulogu u realizaciji njihove ideje.

unnamed (1)

Iako je prvotna ideja bila da pokriju sve hrvatske gradove, nekako su “zapeli” za Zagreb. Prva majica koju su izbacili bila je s motivom Hendrixa, a Zagrepčani su ju s oduševljenjem prihvatili.

“Prvotna je ideja bila da pokrijemo sve gradove, no na koncu je fokus samo na Zagrebu. Ljudi su tu priču jako dobro prihvatili pa se sad držimo samo Zagreba.” otkriva nam Mario. Njihovu ideju i entuzijazam prepoznali su i suradnici koji sudjeluju u realizaciji projekta. Jedan od takvih je i Tomfa, frontmen legendarnog benda Kawasaki 3P.

unnamed

Također su dobru suradnju ostvarili s caffe barom Charlie Chaplin iz Dubrave čije osoblje radi u majicama koje su osmislili i izradili Robert i Mario.

unnamed (3)

“Kroz cijelu priču provukli smo humanitarne akcije. Trudimo se maksimalno stvoriti jednu pozitivnu sliku, a s druge strane furamo tu urbanu priču.” skromno nam otkrivaju dečki koji o humanitarnim akcijama ne žele detaljnije govoriti jer je ipak u pitanju – humanitaran karakter.

unnamed (5)

Na koncu, zanimalo nas je kako to da su se odlučili na poduzetništvo, uzevši u obzir sve rizike koje ono vuče za sobom.

“Ma nismo razmišljali, samo smo se bacili u to. Idemo korak po korak. Postojimo tek godinu dana i još smo živi.” objašnjavaju kroz smijeh. Jedna im je godina tek, a ne sumnjamo da je pred njima još puno rođendana. A sve u znaku najljepšeg grada podno Medvednice.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Robert i Mario spremili su posebno iznenađenje za čitatelje portala Zagreb.info. Naime, dečki poklanjaju majicu po vlastitom izboru jednom sretnom čitatelju/ici. Detalje pratite na Facebooku portala.[/box]


Komentari