(FOTO) ‘LaLaStyle’: Kreativne sestre iz Zagreba predstavile novu kolekciju

FOTO: Vesna Mrvelj
Kolekcija inspirirana ljubavlju i djetinjstvom.

Vesna i Sanja Mrvelj dvije su sestre iz Zagreba koje stoje iza bloga LaLaStyle, iza sebe već imaju jednu mini kolekciju, a sada su objavile i drugu.

“Preplavljene inspiracijom, odlučile smo napraviti našu drugu po redu mini kolekciju LaLaStyle. Kolekcija je namijenjena svim klinkama, djevojkama, ženama i bakama. Svim predivnim ženama i onima koji se osjećaju tako”, kazale su kreativne sestre.

Iz mini kolekcije se mogu izvući, kažu Sanja i Vesna, segmenti koji se protežu kroz život svakog od nas. Ljubav prema partneru, ljubav prema životinjama, te povratak u djetinjstvo.

FOTO: Vesna Mrvelj
FOTO: Vesna Mrvelj

“Kada smo došle na samu ideju što bi na majicama trebalo biti, kontaktirale smo Ivu Franjić koja je naše ideje pretočila u crteže. Izabrale smo plavu, rozu i žutu boju majica te bijelu kao ne boju koja dominira kolekcijom. Inspiraciju smo crpile iz muško-ženskih odnosa, ljubavi prema životinjama, a panda je svakako za nas jedna od dražih nam životinja. Ljuljačke nas vraćaju u doba kad smo bile klinke i kad je život bio bezbrižan i sretan”, ističu sestre.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]”Odjeća koju nosimo je dio nas, održava naš stil i nas kao osobe. Cilj nam je dirnuti vas slikom na majici, ako smo to uspjele za nas je to velik korak. Jer svaka majica priča priču, samo je u oku promatrača na koji način će ju vidjeti, tj. razumjeti.“[/box]

Ukoliko se spremate na godišnji ili vam je ljeto radno, svakako u svoj ormar “ubacite” LaLaStyle majicu!

Nastavak kolekcije bit će uskoro, a dotad uživajte u fotogaleriji:


Komentari