EKSKLUZIVNI BREND PROSLAVIO 90. ROĐENDAN: Bang & Olufsen već su 20 godina u Hrvatskoj (FOTO)

Photo: Igor Soban/PIXSELL

“Feštalo” se u Lisinskom.

Jedan od najekskluzivnijih svjetskih brandova Bang & Olufsen u nedjelju je svoj 90. rođendan proslavio i u Hrvatskoj. Ovo izuzetno okupljanje održalo se u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u sklopu Dana Orisa.

Osim vodećih domaćih i stranih arhitekata te dizajnera predvođenih Andrijom Rusanom i Borisom Ljubičićem prisustvovala su mu i brojna poznata lica kao što su glumica Jelena Perčin, voditeljica Korana Gvozdić i galerist Ranko Murtić.

Photo: Igor Soban/PIXSELL
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Danska tvrtka čiji proizvodi na jedinstveni način spajaju tehnološku izvrsnosti i osebujni dizajnerski izričaj, uz šampanjac i prigodne slatke zalogaje u Lisinskom je predstavila i najnoviji televizor BeoVision 14.

Sljedeću generaciju Android televizora s neograničenom mogućnosti multimedijalnog povezivanja te još nedoživljenim iskustvom istodobnog gledanja savršene slike i slušanja besprijekorne reprodukcije zvuka kakva se očekuje samo od vrhunskih HiFi sustava.

Photo: Igor Soban/PIXSELL
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Rafinirani dizajn uključuje materijale kao što je visoko polirani aluminij, obradu dijelova konstrukcije na CNC strojevima te korištenje prirodnih materijala poput ručno obrađene hrastovine. Tehnički se radi o novoj Android TV Google Cast platformi uz implementaciju 4K Ultra HD LED tehnologije, integrirano s nevjerojatnom zvučničkom podrškom od 6 audio pojačala.

Photo: Igor Soban/PIXSELL
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Slaveći ujedno i 20 uspješnih godina u Hrvatskoj, Bang & Olufsen, kao veliki pokrovitelj najznačajnijeg domaćeg arhitektonskog simpozija, koji se po 16. puta održava u organizaciji Oris Kuće
arhitekture, pokazao je još jednom zašto su upravo njihovi televizori, glazbeni sustavi i zvučnici sjajnog izgleda te cijenjenih performansi, već generacijama prvi odabir najznačajnijih svjetskih
dizajnera interijera, ali i pojedinaca koji prepoznaju vrhunske karakteristike u svakom detalju.


Komentari