DOJMLJIVA KOLEKCIJA: Tamara Garbajs u modnoj priči Marine Lacković Larie

Dizajnerica je u kolekciju unijela kolorit, dezene, nezaobilaznu čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju.

Uz kolorit, javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica Marina Lacković za brand Larie predstavlja svoju 6. kolekciju koju smo s razlogom jedva dočekali – i zaljubili se u nju samim pogledom na novu kampanju!

larie-13

Čista svila, lan i pamuk

Marina je, po običaju, cijelu kolekciju kreirala iz najfinijih materijala kao što su čista svila, lan i pamuk koji i ovoga puta garantiraju posebnost, kvalitetu i primijećenost. Iako je uvijek ispred svog vremena, svoju inspiraciju crpi iz prošlih stoljeća pa je tako i ovoga puta svoje kreacije stvarala prema stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće.

Dizajnerica je u kolekciju unijela kolorit, dezene, nezaobilaznu čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju. Uz kolorit, javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Osim koloritom, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala i modelima – haljine kreirane od 7 metara čiste svile, haljine “x” kroja napravljene od volana “punog kruga” te nezaobilazna odijela, sada su već dobro poznata ženstvena Larie poslastica. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju potpuno drugačijom, dok je rubne čipke povezuju iz modela u model.

larie-3

Predstavljanje kolekcije i u inozemstvu

Nakon samostalne revije na Fashion Weeku Zagreb/Cro a Porteru, koja će se održati u ovu subotu, Marina putuje u Salzburg gdje će u suradnji s Polygon Concept Storeom 10. prosinca predstaviti kolekciju na Mavisto Amadeus Horseindoors Worldcupu.

Svakom kolekcijom i kampanjom, Marina postavlja ljestvicu više pa je tako ovoga puta odlučila snimiti kampanju na dvjema lokacijama s dva modela. U duhu inspiracije i Marininog stvaralaštva, prvi dio kampanje snimljen je nedaleko od Zagreba, na planini Kalnik u srednjovjekovnoj gradini Mali Kalnik, uz pomoć protagonistice mlade Gordane Dude. Drugi dio kampanje snimljen je u poznatoj gradskoj kavani Johan Franck s glumicom Tamarom Garbajs koja je Marinina muza te zaštitno lice.

Za oba snimanja zadužen je bio tim kojeg čine Karmen Poznić za fotografiju, MUA Nina by Nikolina Bobinac za šminku i kosu te Matea Makelja i Nikolina Lacković Mandić kao asistentice.

Komentari