Dočekajte prve pahulje sa stilom uz Varteks

Foto: Facebook varteks

Varteks, sinonim za kvalitetu i dobar dizajn, nudi izvrsne popuste na svoje muške i ženske kolekcije. Kaput, sako ili haljina mogu biti vaši i za 30 posto manju cijenu. Prve pahulje dočekajte sa stilom.

Montgomery kaput

Foto: Varteks

Legendarni muški Montgomery kaput, u sivoj boji s kapuljačom. Kvalitetna tkanina s udjelom runske vune i kašmira. Dodatno utopljenje ispod podstave s ukrasnim prošivom. Atraktivne kopče tzv. ‘marsovsi’. Kapuljača se može skinuti. Fashion Slim fit kroj koji prati linije tijela. Sportska elegancija koja nikad ne izlazi iz mode. Prvotno dizajniran za kraljevsku mornaricu u 19. stoljeću, od 50-ih godina 20. stoljeća zaštitni je znak umjetnika, studenata i intelektualaca.

Ležeran plavi vuneni sako

Foto: Varteks

Plavi sako sa zanimljivom strukturom, izrađen od kvalitetne 100% vunene tkanine, portugalskog proizvođača Paulo de Oliveira. Ležeran comfort fit kroj omogućava elegantan look uz potpunu slobodu pokreta. Odličan za sve casual odjevne kombinacije, jako dobro funkcionira s jeans hlačama (trapericama) ili chino hlačama. Ovaj sako je dobar prvi izbor za mlađe muškarce, intelektualce, boeme, pustolove i općenito sve zanimljive muškarce čiji šarm pobjeđuje vrijeme. Dostupan u veličinama za regularan (50-64) i niski stas (25-32).

Klasičan crni kaput s krznom na kragni

Foto: PR

Crni kaput klasičnog kroja s ranglan rukavima i eko krznom na kragni koje se može postavljati i skidati, ovisno o tipu outfita. Remake ženskog kaputa koji je Žuži Jelinek dizajnirala za Varteks, predstavljenog na modnoj reviji u New Yorku prije 6 desetljeća. Kašmir u sastavu tkanine pruža osjećaj podatnosti i luskuza. Krznena kragna naglašava delikatnost ženskog lica. Gumbi kaputa u posebnoj izvedbi. Kroj elegantnih linija koji je udoban za nošenje. Odličan odabir za svaki dan, ali i za svečanije prilike.

Sve modne komade po posebnim cijenama možete vidjeti na poveznici.


Komentari