DIANA VILJEVAC predstavlja kampanju koja oduzima dah (FOTO/VIDEO)

PR

Povodom lansiranja svoje web/shop stranice dizajnerica Diana Viljevac predstavlja video koji svojom estetikom oduzima dah.

Upravo u ovaj video satkana je vizija njenog rada, emocija i sve što stvara na potpuno jedinstven način. Dobrodošli u svijet Diane Viljevac u kojem kreativnosti i mašta nikada ne prestaju.
Za web/shop stranicu snimljen je visoko budžetni video kojim dizajnerica želi unijeti u vaše domove i urede emociju s kojom stvara, i uvodi vas u svoj svijet u kojem caruje modna čarolija.

https://vimeo.com/145822102


Cilj je bio da osjetite kako je nositi „Diana Viljevac“ haljine koje su i nježne i romantične. Samo za ovu prigodu dizajnerica predstavlja kolekciju o 6 haljina, jer haljina je od samog početka njenog rada uvijek bila njena vječna inspiracija. Materijal koji obilježava ove izrazito ženstvene haljine ali i sam dizajn je čipka u raznim bojama.

„Uvijek smo se trudili napraviti nešto drugačije i ići u korak sa svjetskim trendovima pa samo tako i napravili intro video koji na jedinstven način dočarava moj rad i estetiku. Ovo je moj svijet u kojem nastaju haljine i u kojeg ste svi pozvani“, izjavila je dizajnerica Diana Viljevac.

Video/ foto: Luka Sepčić / www.jato.hr
Modeli: Nika Maljenović (Talia model) i Antonija Palić
Šminka: Andrea Leko
Kosa: Lidija Štokić (Schwarzkopf Professional)

Web/Shop: www.dianaviljevac.com

Komentari