BLIŽI SE DAN MRTVIH: Provjerili smo u kojoj ćete trgovini pronaći najjeftinije lampione (FOTO)

ZAGREB.INFO

Blagdan Svi sveti je pred nama, a zatim dolazi i Dušni dan. Zagrepčanini će otići zapaliti svijeću svojim najmilijima.

Dušni dan ili ,u narodu prozvan, Dan mrtvih prilika je da se prisjetimo onih kojih više nema.

Lampioni su neizostavan dio asortimana svake trgovine i na izdvojenim su pozicijama. Provjerili smo njihove cijene u velikim trgovačkim lancima. Pogledajte koliko ćete izdvojiti ako se odlučite za kupovinu u Plodinama, Konzumu, Kuflandu ili ako su vaš izbor Billa, Interspar te Lidl.

U svim smo trgovinama pronašli različite aranžmane i setove te došli do zaključka gdje vam se najviše isplati kupiti lampione.

>>ZABRANE PROMETA I VELIKE IZMJENE: Oko gradskih groblja već počinju posebne prometne regulacije!

PLODINE

U Plodinama je vidljivo kako su ovi proizvodi na akciji. Tako ćete manji lampaš platiti 5,99 kuna, dok se cijene većih kreću od  11,99 do 13,99 kuna.

 

KONZUM

U Konzumu ćete također pronaći akcije. Pa ćete tako manji lampion platiti 5,99 dok set od 4 lampiona dođe 21,99. U ponudi imaju i one veće koji koštaju 18,99 kuna po komadu.

14813290_10207597632603883_1456865709_o

KAUFLAND

Mali lampion po akcijskoj cijeni košta 4, 99, dok ćete za one nešto veće platiti 6,99 kuna.

 

BILLA

Ponuda Bille uistinu je šarolika, od boja oblika pa tako i cijena. Pronašli smo veće lampione čija cijena ide do 19,99, a najmanje ćete izdvojiti za klasične bijele koji dođu 4,99 kuna.

INTERSPAR

Baš kao i drugi trgovački lanci i Interspar uz lampione nudi brojne posudice za groblje i aramžmane od umjetnog cvijeća. Ovdje ćete set od četiri lampiona platiti 29,99 kuna, a za one malo veće u pakiranju po pet komada dati ćete 34,99 kuna.

interspar

LIDL

Najpristupačnije cijene za manje lampione pronašli smo u Lidlu. Tamo ćete izdvojiti 3 kune i 99 lipa što je najjeftinija cijena od svih nabrojanih centara.

Nadamo se da smo vam pomogli u odabiru. Neka žar ovih lampiona sjaji na grobovima onih koje najviše volite.


Komentari