BAZAAR NA TUŠKANCU: Idealno mjesto za sve ljubitelje mode, originalnih i vintage proizvoda

Facebook

Za sve ljubitelje kupovine i unikatnih komada.

Urbani market “Bazaar”, održat će se u subotu, 3. listopada na platou iznad garaže Tuškanac, a sve u sklopu Gričevanja. Nakon više tjedana u Bazaar je stiglo više od 200 prijava izlagača iz cijele Hrvatske.

Između ostalih posjetiteljima će se u subotu predstaviti dizajneri odjeće poput ItoIto-a, Catfighta i Zoe Leggingsa, dizajneri nakita kao što su Oh! Tiger i Micica te prodavači vintage odjeće i predmeta – legendarni zagrebački second hand shop Šlic, MAUMAU, Inesa Zlotna i Vintage Circus. Ekipa iz Bike Polo Kluba promovirati će svoj sport, djevojke pod imenom Tiger Boat oslikavat će tijela kanom, a naš poznati strip crtač Tico prodavati će stripove. Hrvatska kuća prodavat će originalne hrvatske suvenire, za finu hranu pobrinut će se Gastrosadist i Bamboo garden, a humanitarna akcija “ARE YOU SYRIOUS?” prodavat će stvari skupljajući donacije za izbjeglice.

Nakon sjajno posjećenog prošlogodišnjeg izdanja Bazaar se ponovo pojavljuje u sklopu Gričevanja, ali ovaj put na još boljoj lokaciji – platou iznad garaže Tuškanac.
Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja. Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1500 izlagača iz Hrvatske I regije, a posjetilo ga je 20.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj.


Bazaar na Tuškancu u subotu će krenuti u 11:00, a završiti u 18:00. Ulaz je besplatan.

Komentari

loading...