Saznali smo gdje će se ovog Adventa najglasnije navijati

Foto: Z Centar

Budite spremni za prvi veliki koncert nezamjenjivih Zaprešić Boysa, ekskluzivan nastup Nereda i grupe Connect te brojna druga besplatna događanja na ‘Z Adventu’.

Ozbiljan adrenalinski dodatak ovogodišnjem startu blagdanske sezone je nogometno prvenstvo, kao i očekivanja na koji način će hrvatski reprezentativci iskoristiti ovo natjecanje i pokazati svijetu da mogu proizvesti pravo božićno čudo! Upravo zbog toga, prvi hrvatski trgovački centar nove generacije, zagrebački Z Centar, za otvorenje adventske ponude odabrao je datum 21. studeni – dan otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva!

Već u srijedu 23. studenog, uoči prve utakmice hrvatske reprezentacije za građane je organiziran pravi spektakl: prvi koncert igdje nezamjenjivog navijačkog sastava Zaprešić Boysi. Kako su najavili u svom pozivu, pravu navijačku atmosferu doživite uz ‘Srce vatreno’ i njihove druge uspješnice među kojima su i ‘Samo je jedno’, ‘Neopisivo’ i ‘Igraj moja Hrvatska’. Naravno, u Z Centru su cijelo vrijeme organizirane i mnoge druge zabavne aktivnosti za cijelu obitelj, dok je uoči druge utakmice nogometne reprezentacije 27. studenog spreman ekskluzivan nastup Nereda i grupe Connect.

Naravno, sva događanja za građane su besplatna – no krenimo redom. O tome što sve očekuje posjetitelje zapadnog dijela Zagreba objasnila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z Centra: ‘Naš hvaljeni koncept otvorenosti prema van, kojim stanovnici brojnih gradskih četvrti dobivaju novo mjesto sa sadržajima, posebno je značajan upravo u blagdanskoj sezoni kada će biti organizirano i zajedničko gledanje utakmica na velikom ekranu. Na našem posebno uređenom trgu odvijat će se zabavni program koji će se direktno moći pratiti s adventskih kućica. Naravno, ljubitelji klizanja i ove godine mogu uživati u ovoj aktivnosti ali na terenu znatno prostranijem nego prošle zime s najpovoljnijom cijenom klizanja i najma opreme’.

Da brojne atraktivne adventske kućice s ponudom hrane i pića dodaju pravu bajkovitu čaroliju trgu Z Centra kojim se šire neodoljivi okusi i mirisi – prvog slobodnog trenutka uvjerite se i sami, a više informacija i detaljan raspored događanja potražite na web stranici: www.zcentar.hr

Dječje predstave gledajte svaku nedjelju u 10 sati ujutro dok se svake subote u 17 sati u suradnji s VBZ-om održava ‘Čitaonica Djeda Božićnjaka’. Za djecu željnu znanja i novih iskustava, pred sam Badnjak 23. prosinca organiziran je ‘Božićni kviz’ s Moranom Zibar iz popularne Potjere. U subotu 17. prosinca na pozornici Z Centra nastupa virovitički sastav Vatra, a u subotu 24.12 zagrebački bend Soul Shadows dok će se za klupsku atmosferu 30. prosinca pobrinuti hvaljeni DJ Claudio Madirazza.

Foto: Z Centar


Komentari