SAZNAJTE KAKO OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE! Najljepše božićne priče stižu uz pivo

Predstavljen je digitalni natječaj-Beck’stories koji omogućuje svima da svoju maštu i kreativnost pretoče u riječi i pritom osvoje vrijedne nagrade.

Natječaj je predstavljen u sklopu Marketa u Martićevoj.

Brojni ljubitelji kulture i umjetnosti imali su priliku prvi doznati sve o ovom božićnom natječaju Beck’sa na koji se može prijaviti putem službene web stranice Beck’s Hrvatska.

Natječaj će trajati sve do kraja godine te svima koji si žele uljepšati ovaj Božić genijalnim poklonima, upalite svoju maštu i napišite najkreativniju priču na službenoj web stranici Beck’s Hrvatska www.becks.hr/beckstories

Umjetnički trojac Artuditu

Natječaj će se odvijati u tri tjedna kruga za vrijeme kojih će umjetnički trojac Artuditu započeti priču ilustracijom dok će o kraju priče odlučivati natjecatelji tekstom od 500 znakova.

Najkreativnija priča svakog tjedna (kruga natječaja) bit će nagrađena vrijednim nagradama domaćih dizajnera poput Elfsa, Grupe, Dizajnholik studia, Sheriff and Cherry, Borbolete i mnogih drugih, dok će ju umjetnici Artuditu kolektiva oslikati.

“Dugogodišnji trud u podržavanju umjetnosti, kreativnosti i hrvatskog dizajna nastavljamo Beck’stories natječajem kojim pružamo svima priliku da sami stave „točku na i“ pričama koje će započeti naši kreativni partneri i tako osvoje brojne nagradne renomiranih domaćih umjetnika. Svakoj priči treba kraj, pa tako i ovim našima, a najkreativnije i najzabavnije ilustrirat će genijalci Artuditu”, rekla je Lorna Batičić iz Zagrebačke pivovare.

Artuditu je kolektiv nastao 2011. godine koji svojim radom mijenja percepciju umjetnosti. Bave se promatranjem zvijezda, skokovima u vodu i kao najbitnije, švrljanjem i crtanjem.

S obzirom da je umjetnost svugdje oko nas, tako ovi genijalci svoje tragove ostavljaju posvuda kako i samo njihovo ime kaže – Art? –tu! Di? – tu! Kako izgleda dio njihova rada može se pogledati i na službenoj web stranici Beck’s Hrvatska gdje se nalaze i svi detalji natječaja www.becks.hr/beckstories.


Komentari