SAVRŠENO ZA NAVIJAČKU GROZNICU! Kći Roberta i Anice kovač bacila se u dizajnerske vode, pogledajte što je kreirala

Foto: Mario Poje

Nogometna groznica trese cijelu Hrvatsku, a bodrenje  Vatrenih ne može proći bez modnih detalja u bojama naše zastave i neizostavnim kockicama.

Upravo zato mlada Leticija Kovač, kći bivšeg reprezentativca Roberta Kovača i bivše misice Anice Kovač, došla je na ideju kreirati kvalitetne trenirke s detaljem prepoznatljive šahovnice, za sve one koji žele navijati, a istovremeno biti u trendu!

Foto: Mario Poje

Kako je odrasla u obitelji koja je u hrvatskom nogometu ostavila neizbrisiv trag, nije neobično kako je upravo nogomet bio jedna od inspiracija za dizajn autentičnih trenirki.

S druge strane, Leticijina majka Anica, koja je ostvarila jedan od najvećih hrvatskih uspjeha na izboru za Miss svijeta, ponijevši titulu prve pratilje, svakako je na Leticiju prenijela ljubav prema modi i osjećaj za estetiku. Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

„Obožavam istraživati granice svoje kreativnosti, a tako su nastale i prve skice trenirki. Odrasla sam u duhu sporta i nogometa, a i veliki sam ljubitelj mode pa su moderne, cool, sportske trenirke bile sasvim logičan slijed”, objašnjava Leticija te se nada kako će njena kreativnost biti prepoznata.

Foto: Mario Poje

Iako će mnogi pomisliti kako je put do uspjeha lakši uz poznate roditelje, Leticija naglašava kako nije uvijek tako:

„Ponekad je teret biti dijete poznatih roditelja, međutim beskrajno sam zahvalna svojim roditeljima koji su uvijek uz mene. Ipak, kao i sve djevojke mojih godina, još uvijek se tražim i želim sama, svojim trudom i kreativnošću, ostvariti svoje snove”.

Foto: Mario Poje

Trenirke by LETICIJA KOVAC savršeno dočaravaju athleisure trend, odnosno spoj odjevnog komada koji je istovremeno udoban i moderan.

Dolaze u crvenoj, bijeloj i plavoj boji, koje simboliziraju boje hrvatske zastave, što je naglašeno detaljem crveno-bijelih kockica. Kvalitetan materijal i oversized kroj jamče udobnost, idealno za strastveno navijanje za našu reprezentaciju!

Cool trenirke možete naručiti ovdje.

Foto: Mario Poje


Komentari