Od sada ćete ove fantastične prozvode moći kupiti i putem weba

Press

Njihovi proizvodi naišli su na odlične reakcije javnosti.

Krajem prošle godine Udruga slijepih Zagreb predstavila je hrvatskoj javnosti završetak prve faze projekta Sapuni s točkicama koju su realizirali, uz Udrugu slijepih Zagreb, Zadruga Martinov plašt i agencija za komunikacijski menadžment Apriori World.

Cilj ovog projekta je zapošljavanje slijepih i slabovidnih osoba uz potporu stručnog savjetovanja s ciljem stvaranja prepoznatljivih suvenir sapuna s točkicama koje predstavljaju simbol brailleovog pisma kojim se koriste slijepe osobe.

S današnjim danom pušten je u rad i prvi online shop pokrenut od jedne udruge slijepih u Republici Hrvatskoj. Javnost od danas može naručivati sapune putem web stranice www.sapunistockicama.com te kupnjom sapuna pružiti potporu drugoj fazi projekta kojemu je cilj zaposliti što više slijepih i slabovidnih osoba.

SAPUNI
Press

”Pokušavamo pratiti trendove i nove načine predstavljanja i trgovanja koje pružaju nove tehnologije. Naše iskustvo je bilo samo teoretsko no zahvaljujući našem volonteru konzultantu g. Danijelu Koletiću i njegovom timu iz Apriori Worlda, uspjeli smo zajedno s timom koji je radio web stranice i dizajnericom Monikom Rastovac napraviti inovaciju s kojom želimo potaknuti i druge udruge s osobama s invaliditetom da se prilagode trendovima” rekao je izvršni direktor Udruge slijepih Zagreb g. Goran Denis Tomašković.

Osim online trgovine u tijeku su pregovori sa suvenirnicama i atraktivnim trgovinama koje posjećuju brojni turisti s ciljem da se ovaj proizvod nađe na što više atraktivnijih pozicija. Također će postojati mogućnost naručivanja personaliziranih sapuna kao zanimljivog korporativnog poklona.


Komentari