Revolucija: Vindijini pudinzi u novoj ambalaži doista se lako otvaraju!

Nikola Jovetić/Facebook

Svaki obožavatelj Vindijinih pudinga dobro poznaje osjećaj frustracije.

Iz Vindije stiže revolucionarna vijest koja će razveseliti svakog studenta! Muke po otvaranju njihovih pudinga završavaju jer je stigla nova ambalaža koja će se lakše otvarati, kako su obećali u promidžbenom spotu.

“Pažnja, pažnja! Dame i gospodo, studentice i studenti, poštovani sladokusci, primite na znanje da jedinstveni, svima omiljeni mliječni pudinzi odlaze u povijest. I vraćaju se u novom, ljepšem pakiranju, koje se od sada i lagano otvara.” obećali su u reklami.

Svaki obožavatelj Vindijinih pudinga dobro poznaje osjećaj frustracije koju je stara ambalaža izazivala. Voljeli smo pudinge, a lavinu bijesa iskaljivali smo na Vindiju prilikom otvaranja najdraže slastice koja je trebala buditi toplinu i zadovoljstvo.


Studenti najbolje poznaju ovaj osjećaj, ipak su ovi pudinzi sastavni dio svakog, napola jestivog obroka u menzi. Nakon pirea iz vrećice i “gumenog” cordon blua, puding je trebao biti jedini faktor koji bi unio tračak sreće u nezasitni ručak. No, s obzirom na ambalažu, sreća se pretakala u frustraciju, a puding bi se pojeo s nešto manjim žarom.

Obećano – ispunjeno!

Ipak, Vindija je napokon uslišala molbe i prepoznala problem koji muči gotovo svakog studenta. Navedeni problem sada je otklonjen, a stiže i prvi dokaz da je Vindija doista ispunila obećanje.

“Iskrene pohvale za novo pakiranje pudinga – mislio sam da će zauvijek trajati borba sa poklopcem. Ranije sam uvijek bio u neizvjesnosti (kao kad u filmovima bombu detoniraju) hoće li se poklopac potrgati iako je to bilo bez razloga s obzirom da se uvijek potrgao, a danas sam u jednom jedinom potezu otvorio poklopac.” napisao je Daniel na Vindijinoj Facebook stranici.

Daniel Gubic
Daniel Gubic/Facebook

Ovo je doista revolucija! Vindija, svaka vam čast i zahvaljujemo što ste uslišali molbe frustriranih sladokusaca i studentske populacije.

Komentari