REKLAMIRATE PROIZVOD? Oni vas čekaju – najpovoljniji i najkvalitetniji

Svima nam je dobro poznata važnost kvalitetne promocije brenda, no u većini slučajeva to nije nimalo lak zadatak. Za dobru promociju iznimno su bitni alati putem kojih ćete se oglašavati te način na koji ćete se predstaviti potencijalnoj publici. Kako biste se svojoj publici predstavili na najbolji mogući način, u nastavku donosimo popis vrlo povoljnih i brzo izvedivih, kreativnih rješenja koja će na najbolji mogući način istaknuti vaš brend. Na sve narudžbe odobravamo popust od 20 %.

ROLL-UP BANNERI ili popularni pingvini idealni su za promociju u situacijama kada ste prostorno ograničeni s obzirom na to da imaju veliku reklamnu površini, a zauzimaju malo prostora. Proizvedeni su od laganje aluminijske konstrukcije što ih čini jednostavnim za rukovanje i transport, a postava je iznimno jednostavna. Vrlo su funkcionalni i estetski su privlačni. U kombinaciji s transportnom torbom omogućavaju da ih vrlo jednostavno prenesete kamo god morate ići pa čak i ponijeti sa sobom u zrakoplov, ako postoji potreba da svoj brend promovirate izvan mjesta stanovanja bez dodatnih troškova za transport vaše reklame. Banneri imaju mehanizam uvlačenja vizuala koji ih štiti od eventualnih oštećenja tijekom transporta. Mogu se naručiti u različitim dimenzijama, a akcijske cijene odnose se na dimenzije 85×200 cm i 100×200 cm.

PROMOTIVNI STOL je model funkcionalnog promotivnog stola, a ujedno i jedan od najpopularnijih načina za promociju vaših proizvoda i usluga. Izrađen je od kvalitetnih materijala s laganom aluminijskom konstrukcijom, što omogućuje jednostavno sastavljanje i sklapanje te samim time se lako može transportirati gdje god je to potrebno. Osim promotivne funkcije, može poslužiti kao prodajni kiosk ili štand, a možete ga koristiti u otvorenim i zatvorenim prostorima. Dimenzija reklamne površine je 200×94 cm.

PROMOTIVNI ŠTAND je iznimno praktičan i funkcionalan proizvod koji se najčešće koristi u promotivne svrhe na sajmovima, konferencijama, u trgovačkim centrima i na sličnim događanjima. Savršeno se uklapa u svaku okolinu te se također može koristiti kao prodajni kiosk, štand za demonstraciju ili čak i privremenu recepciju. Njegova multifunkcionalnost omogućuje vam da ga koristite u gotovo svim prilikama, a jedna od najvećih prednosti jest velika površina koju možete brendirati po vašim željama. Lako je sastavljiv, a može sadržavati i dodatnu policu s unutarnje strane kako biste mogli odlagati promotivne materijale. Dimenzija reklamne površine donjeg dijela iznosi 178x80cm dok je dimenzija gornjeg reklamnog panoa 80x29cm.

A-STALAK jedno je od najpopularnijih rješenja za prezentaciju proizvoda i usluga, a radi se o sklopivom aluminijskom samostojećem panou koji s obje strane ima ispise. Najveća prednost ovog proizvoda jest iznimno jednostavna izmjena reklamnih plakata na principu klika-klak, a može se jednako koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorom. Sa stalkom dobivate i debelu antireflektirajuću foliju koja će štititi vaše vizuale u svim vremenskim prilikama. Mogu se naručiti u različitim formatima, a akcijske cijene odnose se na formate B1 i B2.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti putem e-maila [email protected]


Komentari