Radno vrijeme trgovina za Sveta tri kralja: Evo kako rade Konzum, Lidl, Spar i ostali

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Nakon Nove godine, mnoge će možda pogoditi post-blagdanska depresija.

Gotovo je vrijeme Božića i dočeka, a blagdanske radosti će morati pričekati sve do kraja 2022.

Neke još možda malo tješe božićni ukrasi i bor, ali kao što znamo, sa blagdanom Sveta tri kralja 6. siječnja i taj dio završava te se sve vraća u uobičajenu rutinu.

Kako bi raskitili bor i spremili sve svoje ukrase, većina će imati skraćeni radni dan, pa tako i trgovine, Evo kako će raditi trgovine u zagrebu na Sveta tri kralja.

Konzum

Ovisno je li riječ o manjim ili većim prodavaonicama, Konzum će svoja vrata držati otovrenima od 7-14 sati ili od 8-13 sati. DDetalje za vama najbliži Konzum, možete pogledati na njihovoj karti.

Lidl

Njemački lanac će većinom biti otvoren od 8 do 14 sati, ali oni veći raditi će i dulje. Za više detalja posjetite njihovu web stranicu.

SPAR

SPAR će Sveta tri kralja tretirati kao nedjelju, te u tom duhu raditi nedjeljom, uz iznimke na nekim lokacijama gdje će raditi i dulje. Detalje pogledajte na njihovoj karti.

Kaufland

Kaufland će raditi skraćeno za blagdan, sli radno vrijeme će se razlikovati od lokacije do lokacije, zbog čega kupce pozivaju da radno vrijeme najbliže trgovine provjere na web stranici.

Plodine

Plodine se trenutno nisu oglasile oko radnih vremena svojih trgovina, ali zato ih možete provjeriti na njihovoj stranici.

Prehrana

Za sada nisu poznati posebni detalji uoči blagdana, ali sve promjene možete pratiti za pojedinu trgovinu na njihovoj karti.


Komentari