Pronašli smo pivo koje će vas vratiti u zagrebačku prošlost: ‘Ljeto u Zagrebu’ novi je hit kojeg morate probati već danas!

FOTO: Facebook

Danas se obilježava Svjetski dan piva. Mnogima omiljeni napitak od hmelja idealno je osvježenje u vrućim danima, a osim što u umjerenim količinama osvježava, stručnjaci tvrde da je pivo jako dobro i za zdravlje.

Pivo održava bubrege zdravima, smanjuje loš kolesterol, doprinosi čvrstoći kostiju, pomaže protiv nesanice. Pivo također, tvrde neki stručnjaci, sprečava nastanak krvnih ugrušaka, smanjuje mogućnost od srčanog udara, poboljšava pamćenje, a doprinosi i ljepoti kose i kože.

‘Ljeto u Zagrebu’ novi je hit

Današnji je dan idealan da ga nakon posla začinimo jednim pivcem, a u moru raznih koje se nude na tržištu, mi smo pronašli jedno baš zagrebačko, koje će vas zasigurno oduševiti.

Pivovara Medvedgrad nedavno je svoju ponudu ‘podebljala’ sezonskim pivom imena ‘Ljeto u Zagrebu’. Radi se o belgijskom stilu pšeničnog piva, koje možete pronaći u njihovoj bogatoj ponudi biti od lipnja do rujna.

FOTO: Facebook

Nakon napornog radnog dana, pivo će odlično sjesti.

Osim što ćete se opustiti i uživati u bogatom okusu ovog odličnog piva, učinit ćete uslugu svojem zdravlju i ljepoti, pošto pivo blagotvorno djeluje na kosu i kožu.

Usput ćete, dakako, i propisno proslaviti današnji dan.

Živjeli!

ODABRALI NAŠI SUGRAĐANI! Najbolje mesnice u Zagrebu: Ovdje se nude svježi, domaći komadi mesa


Komentari