Spasonosno rješenje: Oni obavljaju za vas sve što ne stignete

wiki

Ako nemate dovoljno vremena, ovo je odlična stvar.

Svakodnevica nam je “ispunjenima” brojnim obavezama koje kao da se samo gomilaju, stoga malo toga stignemo i zaspimo u brizi što sve moramo obaviti sutra. No, u 21. stoljeću to prestaje biti problem uz tvrtke koje nude upravo takvo spasonosno rješenje.

Riječ je o Personal Concierge Zagreb, osobnom asistentu koji po povoljnim cijenama za Vas obavlja sve što Vi ne stignete.

[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]Odlasci u dućan, razne privatne, državne i javne institucije, vožnja automobila na servis, pranje, pražnjenje poštanskih sandučića i čuvanje pošte, prijevoz stvari i osoba i dokumentacije. Rezervacija i dogovaranje termina i događaja su samo dio ponude. [/box]

Kome su namijenjene njihove usluge?

Usluge su prvenstveno namijenjene onima koji su u stisci s vremenom, ali i onima koji nemaju mogućnost obavljanja obaveza samostalno te onima koji se jednostavno žele odmoriti od svega i svoje obaveze prepustiti nekom drugom.

Ako ste u situaciji kakvu nisu naveli, kontaktirajte ih, njihovo će ljubazno osoblje naći rješenje za Vas. Mogućnosti su beskrajne.

Kontaktirajte nas:

Mob: 097-624-1503
Web: www.pczagreb.com
Mail: [email protected]
Facebook: Personal Concierge Zagreb


Komentari