PRIUŠTITE SI PRAVI ODMOR: Art&Spa jesenska ponuda u Termama Tuhelj po povoljnoj cijeni

Nakon ljetnih vrućina, gužve na plažama, uzavrelog asfalta i nepodnošljive sparine, ulazimo u razdoblje koje mnogi obožavaju – jesen. Spoj jesenskih boja, miris lišća, prekrasna priroda… nezaboravan doživljaj.

Već sada zamišljamo jesensko sunce koje nas miluje dok ispijamo jutarnju kavu s prijateljima, wellness sitnice koje si priuštimo da bi se razmazili ili pak uživanje u društvu obitelji.

U Termama Tuhelj pripremili su posebnu Art&Spa jesensku ponudu koja će vas jednostavno oduševiti. Teatralnost sauna programa s dodirom čokolade za meku i podatnu kožu, specijalizirani wellness programi SPAeVITA centra za njegu i ljepotu kada se želite posvetiti samo sebi, uz kupanje u termalnoj vodi s pogledom na mural Ede Murtića za potpun doživljaj.

hrvatska-puna-zivota

Samo 50 metara od hotela, u restoranu Dvorac Mihanović, prepustite se okusima jeseni i neka vaše nepce uživa u odličnim jesenskim specijalitetima i vinima nagrađivanih vinara Hrvatskog zagorja. Ljepote Hrvatskog zagorja i jesenska Art&Spa ponuda Terma Tuhelj pružaju jedinstven teatar u srcu Zagorja. Doživite jesenski Art&Spa paket u kojem poklanjaju 50% popusta za boravak 2. osobe ili se razmazi posebnim paketom u kojem ćete doživjeti magičnost Wellness-a Orhidelije u Termama Olimia.

Doživite Hrvatsku punu života, odmorite se nadomak glavnog grada te upoznajte ljepote Hrvatskog zagorja. Više na www.terme-tuhelj.hr.


Komentari