PRIPREMITE SE NA VRIJEME! Evo koje će trgovine na Praznik rada raditi skraćeno

Trgovina, ilustracija (Foto: Zagreb.info)

U subotu se, tradicionalno, obilježava Praznik rada. Kako biste se na vrijeme osigurali i obavili kupovinu, u nastavku saznajte kako rade pojedine trgovine.

Radno vrijeme Konzuma ovisi o lokaciji, no na Praznik rada njihove poslovnice neće nigdje biti otvorene nakon 17 sati, a manji broj zatvorit će u podne. Detalje o svakoj njihovoj trgovini u Hrvatskoj možete pronaći OVDJE.

Sve trgovine Lidla njihove trgovine zatvaraju vrata u 14 sati.

Što se tiče Spara i Interspara, neke njihove poslovnice radit će do 14 sati, dio do 17, a neke čak do 21 sat. Detalje o radnom vremenu pojedine trgovine potražite OVDJE.

I u slučaju Kauflanda, radno se vrijeme razlikuje od lokacije do lokacije. Dio trgovina zatvorit će u 14 sati, dio u 15, a neke će biti otvorene sve do 18 sati. Više detalja o svakoj poslovnici pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

Na internetskoj stranici Plodina nema podataka o posebnom radnom vremenu za Praznik rada. U podacima o radnom vremenu trgovina, ovisno o lokaciji, piše da subotom rade do 21 ili 22 sata.

Poslovnice Bipe sutra uglavnom rade, a radno vrijeme ovisi o lokaciji. Neke trgovine, manji broj, na Praznik rada bit će zatvorene. Više detalja o svakoj pojedinačnoj poslovnici pronaći ćete OVDJE.

Trgovine Mullera na Praznik rada rade malo kraće ili čak isto kao i bilo koju drugu subotu. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

Što se tiče Pevexa, njihovi zaposlenici u subotu ne rade. Odlučili su taj dan zatvoriti sve svoje trgovine, što su mnogi pozdravili.

Ne radi niti Bauhaus: ‘Subota 1.5.2021. BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni’.

Ista je situacija i sa KTC-om, koji na Praznik rada zatvara svoja vrata, a zaposlenicima daje priliku da – odmore.

 


Komentari