Pripremate party za Noć vještica? U omiljenim trgovinama pronašli smo dekoraciju s kojom ćete goste ostaviti bez daha

Foto: Instagram

Za nekoliko dana, točnije, 31. listopada, diljem svijeta obilježit će se Noć vještica iliti Halloween. Onaj jedan dan u godini kada možete biti tko god želite, a što je kostim strašniji i mračniji, to je isti poželjniji. I dok će nekima za Halloween jedinu muku predstavljati pronalazak savršenog kostima za najstrašniju noć u godini, drugi će imati pune ruke posla oko organizacije partyja za istu tu večer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsey – The Rural Legend (@therurallegend)

Ako ste u ovoj drugoj kategoriji i ove ste godine odlučili preskočiti party u gradu i isti napraviti u vlastitom domu, a dosadile su vam već viđene klasične bundeve kao glavna dekoracija, razmislite o opciji elegantne crne s kojom ćete postići jednako ˝mračan˝ efekt, a istovremeno svoj party podići na novu razinu. Inspirirani halloween dekoracijama koje smo vidjeli na Instagramu, provjerili smo ponudu ukrasnih dodataka u trgovinama i pronašli sve što je potrebno za pripremu elegantne proslave Noći vještica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurie Hill (@laurie3.lh)

Sivi ili crni stolnjak

U Emmezetinoj ponudi pronašli smo i moderan sivi stolnjak za 69,99 kuna koji će poslužiti kao idealno rješenje za prekrivanje vašeg blagavaonskog stola kako bi upotpunili ˝mračnu˝ dekoraciju.

Foto: Emmezeta

Crno posuđe

Osim što pridonosi ˝mračnoj˝ atmosferi cjelokupne večere, crno posuđe daje i posebnu dozu elegenacije, a osim što će idealno poslužiti za Halloween, dobro će doći i u kombinaciji za neke druge svečanosti tijekom godine. U Zarinoj Home kolekciji tako smo pronašli neprozirne crne čaše i čaše za vino po cijeni od 49,00 odnosno 69,00 kuna.

Foto: Zara

Crne salvete

Kad je vrijeme za veliku zabavu, papirnate salvete koje izgledaju i na dodir su nalik ubrusima odlična su ideja, a Ikeinim crnim salvetama, koje se prodaju za 19,90 kuna, s praktičnim džepom za pribor za jelo neće moći odoljeti nitko od gostiju na večeri.

Foto: Ikea

Svijećnjaci

Ništa toliko ne pridonosi eleganciji  kao visoki svijećnjaci, a ima li bolje opcije za Halloween party od onih u crnoj boji? Ikea u svojoj ponudi, po cijeni od 79,90 kuna, ima set s tri svijećnjaka različitih visina čiji će se moderan dizajn savršeno uklopiti u svaki dom i nakon najstrašnijeg partyja u godini.

Foto: Ikea

Umjetno cvijeće

Kako ne bi u potpunosti dom ˝obojili˝ u crno, ukrasni dodatci u vidu crvene ruže odlično će razbiti monotoniju na stolu, a mogu poslužiti i kao držači salveta na tanjuru. Po cijeni od 19,99 kuna upravo smo takvu dekoraciju našli u ponudi Emmezete.

Foto: Emmezeta

Komentari