Prelijepa i uspješna! Šibenska poduzetnica Ivana Alleandro Barać vlasnica je tvrtke Green Luxury

Foto: Privatna arhiva

Da je moguće spojiti obiteljske obveze i uspjeh u poslovnom svijetu, dokazuje mlada i uspješna poduzetnica Ivana Alleandro Barać, direktorica tvrtke Green Luxury, specijalizirane za dizajn luksuznih vila. Uz ulogu supruge i majke, Ivana vodi tvrtku koja posluje s klijentima iz cijele Europe.

Ova Šibenčanka sa zagrebačkom adresom zajedno sa suprugom i kćerkom zbog poslovnih obveza dio vremena živi u Šibeniku, a dio u Zagrebu. Često putuje sa svojim suprugom koji je rodom iz Zagreba, a na putovanjima s njima uživa i njihova petogodišnja kći Manuela.

Foto: Privatna arhiva

Green Luxury uspješno posluje već nekoliko godina s klijentima diljem Europe a s centralnim skladištem u Zagrebu te područnim skladištem u Šibeniku“, rekla nam je Ivana te dodala kako, zahvaljujući uspješno odrađenim projektima, tvrtka ima svoje redovne kupce iz cijele Europe od Njemačke, Austrije, Švicarske, Švedske preko Engleske što svjedoči o kvaliteti i profesionalnosti Green Luxury tima.

“Ova tvrtka je specijalizirana za dizajn i uređenje luksuznih travnjaka, vrtova i sportskih igrališta. Najvišom kvalitetom ROYAL PREMIUM proizvoda, stručnim znanjem te iznimnim poštovanjem ugovornih termina isporuke i izvršenja radova stvaramo zelene “oaze” na poseban Royal Premium način diljem EU, zato nam se možete obratiti s povjerenjem i doživjeti iskustvo Royal Premium kupovine”, govori nam ponosna vlasnica ove uspješne tvrtke.

“Našim klijentima nudimo potpunu uslugu od početka do kraja, što uključuje konzultacije, stručno savjetovanje vezano za dizajn i odabir odgovarajućeg modela proizvoda, pomno planiranje, brzu isporuku, ugradnju te profesionalnu montažu po najvišim standardima kvalitete”, kaže Ivana pa dodaje:

“U ponudi imamo luksuzne travnjake, opremu za sportska igrališta, sportske terene, umjetnu travu i umjetne ograde.”

Foto: Privatna arhiva

Royal Premium travnjak, koji čini samo dio ponude, daje idealne uvjete za širok spektar namjena. Za uređenje vrtova, terasa, krovnih terasa i dječjih igrališta, ovaj model travnjaka pruža odlične performanse.

Foto: Privatna arhiva

Royal Premium umjetne ograde koje nudi ova tvrtka atraktivnim izgledom nadopunjuju sve vrtove, najčešće one u novogradnjama kojima je potrebna brza i atraktivna zelena ograda. Royal Ograde se najčešće koriste u uređenju vila, terasa ugostiteljskih objekata i hotela. Prirodan atraktivan izgled, uz brzu montažu glavne su karakteristike Royal umjetnih ograda.

Foto: Privatna arhiva

Kad je riječ o uređenju luksuznih objekata , u referencama tvrtke Green Luxury nalaze se jedne od najljepših vila na našoj obali. Stručni tim tvrtke Green Luxury, prepoznat po najvišem rangu kvaliteta uz Royal Premium brend luksuznih travnjaka, izdigao je tvrtku Green Luxury na vodeće mjesto u svom segmentu poslovanja.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva