POŽURITE DO HENDRIXA! U najneobičnijem kombiju popularna spisateljica donosi nam djela koja ne želite propustiti

Foto: Green River Festival/ Facebook
Jedinstvena kombi-knjižara pjesnikinje Maje Klarić iz Šibenika, svima već poznata kao prvi hrvatski Bookmobil, dolazi u utorak  na Green River festival!

Bookmobil je stari Volkswagenov kombi koji je Maja sama restaurirala i kojim sada putuje po zemlji i promovira ljubav prema pisanoj riječi. On je i književna pozornica, mjesto pred kojim se organiziraju zbivanja, druženja, čita se poezija i održavaju književne večeri.
U sklopu programa Tekuća poezija, predstavit će nam svoje putopisne i ekološke pjesme iz najnovije zbirke Četiri elementa (Sandorf, 2020.) te iz zbirke Nedovršeno stvaranje koju je napisala u Južnoj Americi, a koja je upravo doživjela svoje drugo izdanje.
Uz razmjenu knjiga, u Bookmobilu se mogu kupiti sve knjige u izdanju Fotopoetike, mahom putopisi putničkog & ljubavnog para Maje Klarić i Gorana Blaževića, čime izravno podržavate njihov rad i ovakve književno-putničke projekte.
Bookmobil će biti parkiran na Savi od 19 sati pa do kraja programa. Maju možete pratiti na Facebook stranici: Maja Klarić, putopjesnikinja
https://www.facebook.com/maja.klaric.putopoezija.

Komentari