POTPUNA USLUGA: S FlixBusom jeftino se putuje, a ako negdje zapne na raspolaganju su asistenti

press

Sve prednosti svog poslovnog modela, FlixBus prenosi i na hrvatsko tržište.

Ovaj europski br.1 i dalje maksimalnu pozornost posvećuje kvaliteti, udobnosti i sigurnosti za putnike. Ono što je već standard u svim drugim europskim državama, ponuđeno je i na hrvatskom tržištu: jedinstvena FlixBus usluga za putnika na licu mjesta.

FlixBus asistenti u prepoznatljivim FlixBus zelenim bojama informiraju, usmjeravaju i brinu za putnike na autobusnom kolodvoru te čine produženu ruku korisničkoj službi te kontroli prometa, a putniku umanjuju stres prije samog putovanja.

Sigurnost i kvaliteta za svakog putnika predstavlja prioritete u Flixbusu. Stoga se najviše ulaže u odjel korisničke službe na hrvatskom, ali i na nekoliko stranih jezika, u odjel kontrole prometa te potpuno i neometano funkcioniranje GPS sustava kako bi se u svakom trenutku mogao pronaći autobus te unaprijed saznati potencijalne izazove prilikom putovanja, poput dužih graničnih čekanja koje za posljedicu mogu imati i kašnjenje u dolasku na destinaciju.

SMS poruke te obavijesti kroz FlixBus mobilnu aplikaciju dio su tehnološke ponude i načina informiranja putnika tijekom putovanja.

Asistenti su dostupni cijeli dan

Kao podrška i produžena usluga korisničkoj službi te kontroli prometa, FlixBus upošljava i bus asistente koji svoj dan provode na autobusnim kolodvorima. U Hrvatskoj su FlixBus asistenti trenutno dostupni na autobusnom kolodvoru u Zagrebu, 7 dana u tjednu, od 6:30 – 23:00h, a najviše su prisutni prilikom samih polazaka. Prepoznatljivi su u prvom redu po FlixBus zelenim jaknama te su lako uočljivi.

Uloga bus asistena jest usmjeravanje i informiranje putnika te komunikacija s putnicima na stranom ili lokalnom jeziku. Osim toga, bus asistenti pomažu vozačima prilikom kontrole karata i ulaska putnika u autobus.

Ono što je važno istaknuti, FlixBus asistenti svakog putnika podsjećaju na provjeru vlastitih osobnih dokumenata. Ovim se načinom nastoji osvijestiti putnika o mogućoj zaboravljenoj putovnici i osobnoj iskaznici, ali i o mogućem isteku dokumenta.

Zadovoljstvo putnika je na prvom mjestu

S obzirom da se najčešće radi o međunarodnim linijama, time se uklanjaju mogući problemi na samim graničnim prijelazima. Ovakva vrsta usluge po prvi je puta ponuđena na hrvatskom tržištu.

“Cilj nam je svakom putniku ponuditi najjednostavnije moguće putovanje bez stresa. Stoga se puno ulaže u tehnologiju, ali i u razinu usluge. Korisnička služba i asistencija na licu mjesta pružaju putniku osjećaj sigurnosti te opravdavaju dano povjerenje“, izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE.

FlixBus za sada ovu uslugu nudi u Zagrebu kao najvećem čvorištu svih putovanja


Komentari