POSLASTICA ZA SVE DINAMOVCE: U prodaju su puštene ulaznice za povijesni susret na Maksimiru!

Igrači Dinama istrčat će 8. travnja na maksimirski travnjak u povijesnoj utakmici četvrtfinala UEFA Europa lige protiv Villarreala.

U ovom povijesnom trenutku za sve Dinamovce, naši igrači neće moći imati podršku navijača s tribina. U trenucima epidemije koronavirusa i posebnih propisanih mjera u gotovo svim djelatnostima na razini zemlje, ali i svijeta, a primarno s ciljem očuvanja zdravlja i sigurnosti svih osoba uključenih u održavanje nogometne utakmice, povijesni nogometni susret Dinamo – Villarreal bit će zatvoren za gledatelje.

Ipak, ne sumjamo da će igrači Dinama u obje utakmice četvrtfinala imati veliku podršku navijača diljem Zagreba, Hrvatske i inozemstva te da će svi navijači, upravo zbog činjenice da ne mogu uživo bodriti svoj klub, još više biti uz Dinamo u tim trenucima.

Klub je iz tog razloga pripremio ekskluzivnu priču za navijače – ulaznicu za utakmicu Dinamo – Villarreal kao uspomenu na ovaj veliki trenutak i utakmicu četvrtfinala UEFA Europa lige.

Ova ulaznica ne omogućava ulaz na stadion Maksimir, već je samo memorabilija za uspomenu na veliki uspjeh momčadi. Na ovaj način svaki će navijač imati priliku sačuvati uspomenu na trenutak kojem ćemo se svi uvijek rado vraćati, a kupovinom ulaznice svaki navijač postaje dio povijesnog uspjeha s Dinamom.

Posebno dizajniranu ulaznicu u atraktivnom pakiranju moguće je po cijeni od 50 kuna u Fan shopu Maksimir i u Jurišićevoj, te u Ticket pointu kod stadiona.

Kako bi uspomenu na utakmicu mogli imati i navijači izvan Zagreba, ovu posebnu ulaznicu moguće je kupiti i u web shopu Dinama.

Iznos prikupljen prodajom ovih ulaznica namijenjen je Zakladi Nema predaje, službenoj zakladi GNK Dinamo koja se bavi humanitarnim aktivnostima, donacijama i društveno odgovornim projektima.

Novčana sredstva bit će donirana kroz rad zaklade u jednoj konkretnoj akciji, a nastavak priče moći ćete pratiti ovdje.


Komentari