Ponuda zamjenskih tinti i tonera za pisače u web shopu Tvoj toner!

U ovo digitalno doba kada se poslovanje ne može zamisliti bez e-mail komunikacije, na tržištu se pojavljuju napredne tehnologije, ali printanje predstavlja još uvijek vitalni dio mnogih tvrtki. Vjerojatno ne postoji tvrtka, bez obzira bila ona velika ili mala, koja u svom inventaru ne posjeduje printer.

S obzirom na to, svima su potrebni toneri, tinte kao i održavanje printera i kompletnih računalnih sustava. Zato, bilo da kupujete novi printer, u potrazi ste za originalnim tintama i tonerima ili tražite jeftiniju, a jednako dobru alternativu u obliku zamjenskih tinti ili tonera onda neka vaš odabir bude OPTICUS IT d.o.o.

OPTICUS IT d.o.o. bavi se prodajom originalnih tinti i tonera, zamjenskih tinti i tonera, prodajom printera, fotokopirnih uređaja te održavanjem računalnih sustava i printera.

Svi djelatnici tvrtke koji se bave održavanjem IT sustava imaju Microsoft certifikate koji potvrđuju njihovu stručnost i profesionalnost.

Originalni i zamjenski toneri:

Možemo reći da većina korisnika zapravo danas koriste crno-bijeli tisak, a opcija ispisa u boji je pogodnost koju rijetko tko koristi. Kada se govori o razlici originalnog i zamjenskog tonera, najlakše je objasniti tu razliku da originalne tonere proizvodi isti proizvođač čiji model printera imate, a zamjenske tonere proizvela je druga tvrtka, ali imaju gotovo istu kvalitetu, trajnost i čak jednak kapacitet koji mogu ispisati poput originalnih.

 

Može se reći da je u zamjenske tonere uloženo znanje, vrijeme i novac kako bi bili što sličniji prikaz originalnom toneru, ali po puno prihvatljivijoj cijeni.

Svi zamjenski toneri proizvedeni su po standardima proizvođača originalne opreme i prema tome dajemo garanciju da je kvaliteta naših tonera jednak originalnim, a sve dok kupujete od renomiranog dobavljača, kao što je Tvoj toner, oni su prvi način uštede novca, bez utjecaja na kvalitetu ispisa ili performanse vašeg uređaja.

U web shopu Tvoj toner pronađite zamjenske tonere poznatih brendova HP zamjenski toneri, Canon zamjenski toneri, Epson zamjenski toneri, itd.

Osim brojnih, već spomenutih brendova, ponuda se sastoji od zamjenskih tonera visoke kvalitete koji zadovoljavaju sve standarde originalnih tonera. Svi toneri posjeduju i ISO 9001 / ISO9001:2008 / ISO14001:2004 / STMC / RoHS / REACH / CE certifikate.

Veliki izbor zamjenskih tonera stvarno daje mogućnost lake i jednostavne odluke za njegovu kupnju, a odlična cijena je dodatni benefit koji osvaja s gotovo istom kvalitetom ispisa.

Garancija:

Ono što bi dodatno htjeli istaknuti je da na zamjenske tonere iz ponude Tvoj toner dajemo 100% garanciju:

  • Ispis vam nije dobar? Možete toner vratiti, ali njegova potrošnja ne smije biti veća od 10%.
  • Zamjenski toneri i tinte iz naše ponude ispisuju isti broj stranica kao originalni toneri s max 5% + ili -.
  • Naši zamjenski toneri i tinte neće oštetiti vaš pisač te će tvrtka OPTICUS IT d.o.o. preuzeti na sebe bilo kakav rizik ako naš toner prouzrokuje kvar i isti će biti uklonjen isključivo u našem servisu.

Zamjenski toneri i zamjenske tinte daju najbolji omjer cijene i kvalitete te za vas predstavljaju dugoročno najpovoljniji izbor i zato svoj toner naručite već danas. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese [email protected], telefona 01 2450 960 ili posjetite naš web shop gdje ćete dobiti sve potrebne informacije i vidjeti cjelokupnu ponudu www.tvoj-toner.com/. Sva naša ponuda dostupna je i u fizičkoj trgovini u Savica Šanci 145.

Nije loše poslovati s nama, a znate li zašto? S našim stalnim klijentima i kupcima dogovaramo posebnu rabat politiku kao i uvjete oko plaćanja, popusta ili dostave. Također, ako ste i dalje u strahu od kupnje zamjenskog tonera, u idućoj narudžbi pokušajte kupiti originalni i zamjenski toner. Ako zamjenski toner ne ispuni vaša očekivanja, na raspolaganju vam je novi originalni toner te nas možete kontaktirati u vezi vraćanja zamjenskog tonera putem e-mail adrese [email protected] ili telefona 01 2450 960, a ako vas impresionira (kao i nas svaki puta) sjednite i uživajte u uštedi, a kvalitetnom ispisu.

Dostava je besplatna na području grada Zagreba, a za ostale dijelove Hrvatske besplatna je za iznose veće od 300 kuna.

Osim ponude tinti i tonera, pronađite ponudu printera i IT opreme koja će vam uvelike pomoći u vašem poslovanju, pogotovo ako svakodnevno radite s fotokopirnim uređajima i skenerima. Ono što je sve popularnije u današnje vrijeme je i izvođenje velikog broja prezentacija pa sukladno tome možete pronaći i komplete za prezentaciju kao i kompletnu ponudu uredskog materijala.

Postanite naš zadovoljni klijent i osigurajte svojem poslovanju bezbrižan ispis dugi niz dana, mjeseci i godina. To vam želi cijeli Tvoj toner tim.

 


Komentari