Poigrajte se s modom i otkrijte ovogodišnje trendove

Foto: PR

Ženski kombinezoni odlična su alternativa haljinama ili kompletima odjeće. Izuzetno su praktični jer rješavaju vječiti problem dama: što kombinirati s gornjim dijelom odjeće, a što s donjim? Nije ni čudo što su upravo ovi odjevni komadi najavili visoku popularnost ove sezone.

Jeste li spremni za novu dozu trendova od kojih su neki već preplavili ulice? Ove se godine hlače sa širokim nogavicama vraćaju na velika vrata. Stil iz 70-ih ponovno vlada svijetom. Ono najvažnije, možete ih nositi uz klasičnu majicu kratkih rukava, blejzer ili čak košulju. Nabacite mekani kardigan i spremni ste za izlazak. No, tu su i drugi odjevni komadi koji će biti popularni ove sezone.

Što kažete na kombinezone?

Ženski kombinezon možete nositi u različitim prigodama neovisno o godišnjem dobu. Da, dobro ste čuli. Savršen su odabir preko ljeta jer su takvi modeli izrađeni od visokokvalitetnog elastina, viskoze i lana, stoga sprječavaju znojenje, a ako ih obožavate nositi i tijekom hladnijih mjeseci, potražite pletene kombinezone. Online trgovine ANSWEAR.HR nudi vam široku paletu kombinezona. Najnoviji trendovi isprepliću se sa svevremenskim klasicima. Vodeće mjesto imaju elegantni ženski kombinezoni koje dame biraju za posebne događaje, ali isto tako i za posao ili čak svakodnevno nošenje. Postoje jednobojni kombinezoni, ali i šareni modeli te oni s raznim uzorcima. Radi se o odjeći popularnih modnih brendova kao što su DKNY i Pepe Jeans. Kad smo kod trapera, ponovno su se „pojavili“ i traper kombinezoni koji su idealni za sve casual situacije. Izrađeni od mekanog i udobnog trapera ovakvi modeli osigurat će vam udobnost na svakom koraku. Na vaš cjelokupni outfit nabacite elegantne štikle i ručnu torbu i možete krenuti.

Zašto su kombinezoni savršeni za ljeto?

Ženski kombinezoni s kratkim nogavicama pomoći će vam da preživite te vruće ljetne mjesece. Birajte modele izrađene od prozračne tkanine poput lana. Vjerujte, bit će to savršena opcija za ljeto. Pokažite svoju vitku figuru i preplanuli ten u jednom od čipkastih kombinezona idealnih za romantične večeri na rivi. Lagani ženski kombinezon nije odlično rješenje samo za godišnji odmor; ovisno o kroju možete ga odjenuti i na japanke, sandale pa čak i sportske tenisice te nositi svakodnevno kad idete u šetnju il u trgovinu. S druge strane, elegantni crni kombinezon u kombinaciji s modernim nakitom i ženskom torbom bit će pun pogodak za svečane proslave. Pretražite bogatu ponudu online trgovine ANSWEAR.HR i odaberite model po svom ukusu.

Suknje – koji model odabrati?

https://answear.hr/k/zene/odjeca/suknje nikada neće izaći iz mode te se svake godine vraćaju u boljem stilu. Na velika vrata već se vratio traper, a s njime i traper suknje prikladne za sve casual situacije, a ne treba zaboraviti niti na plisirane suknje koje su također ponovno ugledale svjetlo dana. Od ostalih ovogodišnjih trendova svakako treba izdvojiti i lagane i lepršave suknje s cvjetnim uzrocima koje možete nabaviti i gotovo svim bojama. Pojedini modeli na prednjoj strani imaju prorez koji seže do koljena čime se naglašava ženstvenost i senzualnost. Suknje s cvjetnim uzorcima možete nositi na natikače s potpeticom, na sandale pa čak i na platnene tenisice. Što god da odaberete, ne brinite, izgledat ćete sjajno. Ako želite istaknuti svoj stil, onda su za vas kao stvorene suknje uskog kroja izrađene od materijala sa šljokicama; u njima sigurno nećete proći nezamijećeno. Sve to, a i puno više čeka vas na ANSWEAR.HR.  


Komentari