PO ZAKONIMA PRIRODE: Ovaj brend prirodne kozmetike zna sve tajne pomlađivanja kože

Foto: Ulola Instagram

Ulola je brend prirodne kozmetike koji je nastao 2002. godine, a nudi proizvodi koji su savršen spoj inovacije i prirodnih blagodati. Rade po tradicionalnim recepturama, a svi proizvodi su im veganski.

Osim što proizvode ne testiraju na životinjama, Ulola proizvodi ne sadrže parabene, umjetne mirise i bojila. Svi proizvodi izrađuju se u Hrvatskoj po tradicionalnim recepturama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ULOLA (@ulola_cosmetics)

Osim prirodnih sastojaka u proizvodima, Ulola se vodi prirodom i prilikom pakiranja. Koriste airless ambalažu koja radi na principu vakuuma i štiti sadržaj od kvarenja, ne izlažući ga zraku, nečistoćama i bakterijama. Sva ambalaža može se i reciklirati.

Ulola ukupno nudi pet linija proizvoda: N², OX, Probiotic, Diabetica i YBW [Young Busy Woman]. Linija OX dobila je naziv po Amelioxu, ekstraktu sikavice koji snažno djeluje protiv starenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ULOLA (@ulola_cosmetics)

YBW je linija za mlade, zaposlene žene kojima treba brza, energizirajuća njega. Sadrži kofein za energizaciju i poticanje proizvodnje lipida, te ginseng za proizvodnju kolagena i vraćanje elastičnosti.

Probiotic linija, kao što joj i ime govori sadrži probiotike za održavanje prirodne flore kože. Riječ je o inovativnoj formuli koja sadrži prirodni filter za očuvanje obrambenog mehanizma kože. Uloline proizvode moguće je nabaviti putem webshopa ili u prodavaonicama kozmetike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ULOLA (@ulola_cosmetics)


Komentari