PIZZA FESTIVAL: Novi gastro doživljaj stigao je na zagrebački Trg Franje Tuđmana!

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Novi gastro doživljaj stigao je na zagrebački Trg Franje Tuđmana. Riječ je o Pizza Festivalu koji je otvorio svoja zelena vrata od 23. lipnja, a održava se do 3. srpnja i poziva sve obožavatelje najpopularnijeg jela na svijetu da svrate i kušaju jedan od petnaestak okusa.

“Pizza entuzijasti pripremat će klasike poput Napolitane i Romane, ali i neobične kombinacije, morske, strane, domaće i neočekivane. Tu su i jela od pizze – soparnik i komiška pogača. Institut za pizzu, ResTač, Picnic i Beg’s branit će boje/okuse ovoga megapopularnog jela. Slastice u okusima ljeta donosi Robert Hromalić, a od zanimljivosti izdvajamo tostirani sladoled i Crepes Suzette.

DJ’i će zaokružiti dobru atmosferu, a Robert Mareković otvara jedanaestodnevni glazbeni maraton, jer dobra glazba važan je, treći element Pizza Festivala. Tekuće veselje u obliku ledenih pivskih kapi, uz ljetne koktele razgalit će i starije i mlađe, jer uz rashlađeno piće sve je slađe”, piše u objavi Pizza Festivala.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Radno vrijeme Festivala je od 12 od 02 h, a ulaz je besplatan.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Inače, Pizza Festival je prvi, u potpunosti digitalizirani festival u Hrvatskoj (narudžbe i plaćanje putem skeniranja QR koda i mobilne aplikacije).

Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

Komentari