PEPCO se tek otvorio, a već stižu prve zamjerke: ‘Cijene su odlične, ali…’

Facebook

Pepco – europski lanac diskontnih trgovina koji od 1999. godine kupcima nudi odjeću za cijelu obitelj te proizvode za kućanstvo otvorio je svoja vrata na dvije lokacije u Zagrebu.

Supernova Zagreb – Buzin i Point Shopping Center na Vrbanima 7. su travnja obogatili svoju ponudu ovakvim tipom trgovine.

“Pepco svojim kupcima nudi širok asortiman odjevnih predmeta za odrasle i djecu, zatim igračke i papirnicu te bogat izbor funkcionalnih i dekorativnih proizvoda za opremanje doma.
U posljednjih desetak godina Pepco dinamično raste i razvija poslovanje diljem Europe, svakog mjeseca otvara desetke novih trgovina, a svojom trgovinom u Pointu počinje svoje širenje u Hrvatskoj”, stoji na stranicama spomenutog centra. Sličan sadražaj napisan je i na Facebooku Supernove, no nastali su i prve kritike.

Građani su, po svemu sudeći, oduševljeni niskim cijenama i ponudom, ali smatraju kako je prostor preskučen.

“Odlična ponuda, premali dućan….”, komentirala je Petra, no većina ostalih izuzetno je zadovoljna.  S druge setrane, u Buzinu je nastao popriličan kaos. Jer je prema riječima kupaca ogromna gužva.

“Naoružajte se strpljenjem…..3 blagajne rade, a čekanja preko sat vremena”, kazala je Snježana, a potvrdili su i drugi kupci.

“Cijene super, al’ redovi – barem sat vremena čekaš za platit”, dodala je Ivana.

U planu je otvaranje 75 trgovina diljem Hrvatske

Svoj plan za ulazak na hrvatsko tržište PEPCO je najavio u listopadu 2016. Fokus je stavljen na ispunjenje razvojnog plana prema kojem u prve tri godine poslovanja na hrvatskom tržištu PEPCO planira otvoriti oko 75 trgovina, uglavnom u gradovima s preko 10 000 stanovnika i pritom zaposliti više od 600 ljudi.

Trenutno se radi na otvaranju prvih 20 trgovina koje se planiraju otvoriti u prvih 12 mjeseci poslovanja PEPCO-a u Hrvatskoj.

>>>PEPCO STIŽE U ZAGREB: Povoljna odjeća za cijelu obitelj, haljine za 49,90 kuna, suknje su 35 i još štošta


Komentari