PEKARSKI DIV RAZLJUTIO KUPCE: ‘Nemrem vjerovati da mogu tjerati radnice da rade na -3 u onim jadnim uniformicama’

Mlinar

Šefovi su odlučili iskoristiti adventsku gužvu, a pritom su svoje zaposlenice “izbacili” na hladnoću.

Mlinar pekarnice u posljednjih nekoliko godina proširile su se Hrvatskom poput munje i mnogi od nas upravo kod uzimaju gablec na putu do posla. A da je zarada ovjde na prvom mjestu govori i činjenica da postoje poslovnice koje rade od 0 do 24, vikendima i praznicima, i svetkom i petkom, što bi se u narodu reklo.

Ali to, čini se, nije bilo dovoljno…

Jedan stalni kupac primijetio je da u poslovnici u Gajevoj ulici više nema prednjeg staklenog zida. Prvo je pomislio da ga je netko razbio, a onda je saznao da ga nema jer žele zgrnuti još više novaca preko Adventa koji je obuzeo zagrebačke ulice.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti.

Facebook
Facebook

Radnice u Mlinaru sada će se smrzavati, a jedino što mogu imati na sebi su Mlinarove brendirane uniforme. Dotični gospodin napomenuo je da je u trenutku kada je on bio u pekarnici, temperatura bila -3 stupnja, a dolazi vrijeme kada će se ona spuštati još niže, a zaposlenike više ne štiti stakleni zid.

U nastavku objave pozvao je i političke stranke da nešto poduzmu jer smatra da se ovakvim postupkom krše prava zaposlenika, a i komentatori su se složili s njim. Predložili su mu da ostavi formalnu pritužbu, no takve često nemaju nikakvog efekta.


Komentari