Ovog Božića uljepšajte svoj dom mini borom koji stane u baš svaki kutak

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Božić bez bora, je naprosto nezamisliv, no nažalost prizor bačenih jelki nakon blagdana zaista nije lijep.  Mnogi se odlučuju i na umjetni bor, no ako želite imati onaj pravi, a opet brinete o ekosustavu tada je mini bor idealan za vas.

Tako su supružnici Anja i Matija Đurinek pokrenuli tvrtku simpatičnog naziva ‘MINI BOR‘, te u blagdansko vrijeme isporučuju ova prekrasna drvca u pripadajućoj teglici, koja ovisno o vašoj želji može sadržavati i personaliziranu poruku. Riječ je o posebnoj vrsti smreke, koja visinu od dva metra doseže tek za 20 godina.

Izvor: Facebook

Min borovi su praktični, a svoje mjesto nakon blagdana mogu pronaći u vrtu, parku, šumi ili nekoj većoj tegli. S mini borom nema gnjavaže s rezanjem, metenjem iglica, transportom, nasađivanjem na stalak kao niti zbrinjavanjem nakon blagdana.

Isto tako, idealan je ukras, a i oživljava svaki prostor, stoga ga možete smjestiti bilo gdje.  Zbog svojih malih dimenzija prikladan za radne stolove, manje komode i sve male prostore. Visine je 20-30 centimetara,  neokićen, dolazi u limenci koja se može reciklirati i potrebno ga je zalijevati svakih par dana. S više od 2 tisuće iglice, mini bor garantira vam željene mirise pravog Božića.

 

Ovo malo zeleno čudo možete i okititi ukrasima veličinom namijenjenim baš za njega, a sigurno će nekoga i razveseliti u obliku poklona. Na području grada Zagreba dostava je besplatna, a više informacija saznajte ovdje ili pak na Facebook stranici.

 


Komentari