Ovo su najpopularnije Zarine sandale za ovu sezonu: Ponovno su dostupne!

Screenshot: Zara

Svake sezone, Zara ostvari pun pogodak s pojedinim odjevnim komadima i modnim dodacima. Iznimka nije ni kolovoz, kada se, doduše, kod high street brendova inače ne događaju prevelike uzbudljivosti. Ipak, Zara već sada ima nekoliko zgoditaka, što za aktualnu ljetnu sezonu, a što za prve jesenske kombinacije. Upoznajte kožne sandale koje su se već nekoliko puta rasprodale i bez sumnje će biti veliki hit u idućim mjesecima, piše Journal.hr.

NABRANE KOŽNE SANDALE S POTPETICOM

Za ovaj bi se model vrlo lako mogli zabuniti kako se radi o dizajnerskom, jer ga krasi specifičan dizajn. Gornji dio izrađen je od meke kože s isprepletenim tankim i širokim remenjem. Potpetica je tanka i visoka 9,5 cm, a sandale su dostupne u krem i crnoj boji. Zara predlaže da u njihovom slučaju nabavite jednu veličinu više od one koju inače nosite.

Sandale su vrlo moderne i mogu se kombinirati uz niz kombinacija – od onih poslovnih pa sve do večernjih. Skladno će upotpuniti, a ponekad i podići odjevni look i nema sumnje da će izmamiti puno komplimenata među kolegicama i prijateljicama. Upravo su se vratile u Zarin webshop u svim veličinama i nabaviti ih možete ovdje.


Komentari