Ovo se ne propušta! ‘Mrak četvrtak’ donosi velika sniženja u Designer Outletu Croatia

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Postblagdansko raspoloženje u prvom mjesecu nove godine nerijetko je popraćeno shopping groznicom, što ne iznenađuje previše s obzirom na činjenicu da u ovom periodu nailazimo na brojne popuste.

Čini se da pravi zimski dani tek dolaze, a niske temperature potiču nas da zavirimo u aktualnu ponudu omiljenih modnih i ‘lifestyle’ brendova i pronađemo neke nove odjevne komade uz koje će zaživiti izreka “Nova godina, nova ja” i uz koje ćemo ove zime mamiti poglede.

Ovog četvrtka, 14. siječnja, Designer Outlet Croatia ponovno će oduševiti svoje posjetitelje jer za siječanjski Mrak četvrtak priprema dodatne neodoljive popuste do čak 40% na već snižene outlet cijene. Hugo Boss, Heraldi, Adidas, Replay, Guess, XYZ, Armani Exchange i Gant samo su neki od brendova koji su za početak godine pripremili neodoljive popuste koji vas očekuju u četvrtak u zimskoj idili modnog gradića na otvorenom.

Savršena destinacija za najbolji zimski shopping na otvorenom samo je 20 minuta udaljena od centra Zagreba, a sve Mrak četvrtak ponude provjerite i ovdje.

Na ukupnoj površini od 15. 000 četvornih metara Designer Outleta preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura ovog outleta s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.

Komentari